2789
عنوان

مذهبیا....... 🔻🔻🔻🔻

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
غسل مافی ذمه غسلی ک تمام غسلابی ک گردنت باش پاک میکنه این نیاز ب مرجع نداره این خانوم اگه میتونه مان ...

ماهم داریم همین رو میگیم گفتن مانع رو نمیتونن بردارن

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چرا از مرجعتون نمیپرسین

نمی دونم چجوری بپرسم ب همون شماره ای ک گفته شد زنگ بزنم از مرجع تقلیدم سوال می کنن؟ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمی دونم چجوری بپرسم ب همون شماره ای ک گفته شد زنگ بزنم از مرجع تقلیدم سوال می کنن؟ 

بله شماره مرجعتون رو تو نت سرچ کنید مال هر شهری هست سوالتون رو بپرسید خیالتون راحت میشه

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ماهم داریم همین رو میگیم گفتن مانع رو نمیتونن بردارن

یعنی با مانع هم میشه این غسلو کرد؟ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
ببخشید عزیزان همه باهم تگ می کنم  @پلنگچال   @پشمایحاجعبدالله   @خزان_نارنجی ...

خواهش عزیزم کاری نکردم وظیفم بود ب هم نوع خودم خواهرخودم کمک کنم😘

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

بله شماره مرجعتون رو تو نت سرچ کنید مال هر شهری هست سوالتون رو بپرسید خیالتون راحت میشه

ممنونم عزیزم 💙♥️ 

خواهش عزیزم کاری نکردم وظیفم بود ب هم نوع خودم خواهرخودم کمک کنم😘

فدات عزیزم 💙😘💙

یعنی با مانع هم میشه این غسلو کرد؟ 

نه عزیزم دوستان میگن باید مانع برداشته بشه

ممنونم عزیزم 💙♥️ 

خواهش میکنم گلم 🌷

برای تقویت معنویت و ایمان و پاسخ به سؤالات دینی:

من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم.

برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین.

شماره پیامک که البته با پیامک فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین.

30009640

شماره تماس و گفتگو با کارشناسان:

096400

پاسخگویی: از هشت صبح تا هشت شب، همه روزه به جز روزهای تعطیل.

با استفاده از شماره تماس 096400، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام، مسائل اخلاقی و.... رو هم بپرسین.

مشاوره اسلامی هم دارن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

برای تقویت معنویت و ایمان و پاسخ به سؤالات دینی: من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرف ...

ممنونم 💙