2777
2789

سلام بچه ها ، من با به آقایی اشنا شدم چند تا عکس خصوصی براش توی سکرت چت تلگرام که نمیشه سیو کرد فرستادم به صورت یک دقیقه ، آقا تهدیدی منو نکرد و بحث شد و بلاکم کرد  ، بازم میترسم کاری بکنه تروخدا بگید چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسه دیگه همه پروفایلشون عکس خودشونو میذارن مگه با عکس چکاری میشه کرد دیگه اون زمان تموم شده بیخیال شو

جوجو قدیمی هستم کاربر۹۳که نی نی سایت منو حذف کرد بخاطر حرفی که سال ۱۴۰۱نوشتم واقعاکه 

لطفا دیگه هیچوقت عکستون رو برای کسی نفرستین. هیچ وقت. اگه ایشون تهدید کرد فقط کافیه بهشون بگید به پلیس فتا شکایت میکنم. همین.

اینو در نظر بگیرید که درسته که نمیشه عکسو سیو کرد اما میشه که اسکرین شات گرفت. پس لطفا در فضای مجازی اعتماد نکنید. بیشتر مواظب باشین

خب تو سکرت چت ک نمیشه کاریش کرد اسکرین بگیره میفهمی خودت تنها حالتی ک میتونه عکساتو داشته باشه اینه ...

آره ، بیخودی ترسیدم ، با گوشی دیگه هم بگیره جالب نمیشه تهدید کرد فوری فتا شکایت میکنم 

عکس سیو نمیشه ولی شات میشه گرفت البته اگه شات بگیره باز متوجه میشی تو تلگرام سکرت چت مینوسه که طرف شات گرفت بعدشم یه عکس چیزی نیست الان دوره بیست سال پیش نیست بتونی با عکس سه در چهار با مقنعه هم تهدید کنی کسی رو