2777
2789
عنوان

دلم گرفته

101 بازدید | 8 پست

من تو اطرافیانم از همه بدبخت ترم همه همسنام یا ازدواج کردن و بچه دار شدن یا سرکارن یا بالاخره یه دلخوشی دارن (۳۰ سالمه)

دختر فامیلمون همسن منه حامله بچش امشب فهمیدم پسره 

یکی دیگه از دخترا فامیل هم همش میره خوش گذرونی رانندگی بلده مرتب جاهای مختلف میره حال میکنه

خیلی تنهام یه خانواده به درد نخور دارم که مایه عذابن برام ، بنظرم خانواده خیلی تو سرنوشت و آینده تاثیر داره ، بابامم یکساله مریضی سختی گرفته که همش افتاده رو تخت ، تا وقتیکه سالم بود همش منو تحقیر میکرد و باهام بداخلاق بود، یکی از خواهرام خیلی روانیه ۴۰ سالشه مطلقه هست (از نوجوانی ذاتش خراب بود)همش در حال غرزدن و ایراد گرفتن از همه هست هرکی ازش یه سوال کنه سرش داد میکشه و فقط خودشو قبول داره بااینکه کسی نیست.

خودمم دیگه حوصله هیچی رو ندارم دوس دارم همه چی تموم بشه راحت شم ، انقدر بی سیاستم زود گول میخورم کار اشتباه زیاد انجام میدم اصلا بلد نیستم چطوری رفتار کنم خواستگار خوب نداشتم با مدرک فوق برام خواستگار سیکل میومد یا میومدن ناز میکردن دیگه خبرشون نمیشد 

چکار کنم با این وضعیت؟

ازدواج هم خبری نیست جز زجر کشیدن باور کن  مجرد موندن بهتره

تا کی مجردی؟

بخدا تنهایی خیلی سخته یکروزی پدر مادر میرن از پیشت حالا فک کن اونروز که دیگه جوان نیستی و هیچکسم نداری یه لیوان آب دستت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی مجردی؟ بخدا تنهایی خیلی سخته یکروزی پدر مادر میرن از پیشت حالا فک کن اونروز که دیگه جوان نیست ...

من ۳۱ سالمه دختر بزرگم یک ماه دیگه میشه چهارده سال  خب مثلا چی بدست اوردم هیچی باورکن موهام سفید شد مشکل اعصاب پیدا کردم     فکر میکنی  بچه هام دل میسوزن نه اصلا   

من ۳۱ سالمه دختر بزرگم یک ماه دیگه میشه چهارده سال  خب مثلا چی بدست اوردم هیچی باورکن مو ...

موهای منم همه سفید شده بااینکه مجردم ، همه بچه ها بد نیستن ، مجردیم خوب نیس

چرا فک میکنید عزیزم ازدواج میکردی بدتر نمیشد شرایطتت؟ ما از واقعیت زندگی ها خبر نداریم عزیزم شاید ازدواج میکردی کلی درد و رنج بیشتری نیومد تو زندگیت مگ کم هستن خانومایی که ازدواج کردن بدبخت شدن ؟ کمن خانومایی که روزی صد بار از ازدواج شون پشیمون میشن ؟ تو از دور دیدی من از نزدیک باور کن اکثر ازدواج ها این زمونه بعد یکسال تازه میفهمن چه اشتباهی کردن که دیگه نه راه پس دارن نه پیش مجبورم بسوزن و بسازن