2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

458 بازدید | 29 پست

من تو سن ۱۷سالگی ازدواج سنتی کردم(میدونم زود بوده واسه ازدواج ولی شده دیگه😩)۱۸سالگی توی عقد(رابطه داشتیم)جدا شدم دلیلشم این بود هیچ جوره نتونستم دوسش داشته باشم و اونم تلاشی نمیکرد خیلی خسیس بود و هر روز ما سر چیزای کوچیکم دعوا داشتیم قسمت بد ماجرا اینه که ۱۲سال ازم بزرگتر بود 

امسال دانشگاه رفتم با یه پسر آشنا شدم عاشقشم اونم منو دوست داره ازش مطمئنم بهشم گفتم که ازدواج کردم خیلی واسم عجیب بود اوکی بود با این قضیه خودش قبلا ازدواج نکرده ۲۵سالشه بهمم گفت که به خوانوادم میگم که توی عقد جدا شدی هیچ رابطه ایم با طرف نداشتی الان ۴ماهی میشه دوستیم بحثای کمی داریم که سریع حلش میکنیم اصلا خسیس نیست همیشه فکر خوشحال کردنمه هیچ وقت به روم نیاورد که قبلا ازدواج کردم حس بدی بهم نمیده ولی نمیدونم چرا عجیبه واسم که مشکلی با قضیه ازدواجم نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بزار بیاد خواستگاریت 

مشکل اینجاست من وکالت طلاق گرفتم الان دارم مشاوره قبل طلاق میرم برج ۱سال بعد طلاق میگیرم بعد اونم باید یکسالی بگذره از طلاقم بعد ازدواج کنم چون دید خانوادم به داماد بد شده

من ی بنده خدا هست خودم ۲۹ ایشونم ۴۲ اقوام هستیم مصلحت باشه میخوایم باهم آشنا بشیم هر دو ازدواج اولمون هست و قبلاً خواستگاری کرده بود بخاطر سن رد کرده بودم ولی الان راضیم هر دو هم همسطحیم شرایطمون مثل هم 

مشکل اینجاست من وکالت طلاق گرفتم الان دارم مشاوره قبل طلاق میرم برج ۱سال بعد طلاق میگیرم بعد اونم با ...

اها پس خیلی زوده 

فک کردم چند سال گذشته

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

من ی بنده خدا هست خودم ۲۹ ایشونم ۴۲ اقوام هستیم مصلحت باشه میخوایم باهم آشنا بشیم هر دو ازدواج اولمو ...

سعی کن شناخت کافی ازش پیدا کنی ما همسایه بودیم تایم نامزدی تا عقدمون کم بود هیچ رفت و آمدیم نداشتیم اون تایم اصلا نشد بشناسمش یا بفهمم داره فیلم بازی میکنه چون سنمم کم بود و مامانم تاییدش کرده بود فکر کردم تصمیم مامانم درسته 

حس میکنم از سرم زیادیه🥺

اصلا و ابدا اینجوری فکر نکن. حتی حرفشم نزن. خودت باید جوری رفتار کنی که این مساله واست اهمیت نداره و به بقیه هم اجازه ندی اطهار نظر کنند. گوش کن حرفمو

مشکل اینجاست من وکالت طلاق گرفتم الان دارم مشاوره قبل طلاق میرم برج ۱سال بعد طلاق میگیرم بعد اونم با ...

عزیزم از لحاظ شرعی و عاطفی درست نیست اینقد زود برین تو رابطه

شما حتی بعد از طلاق هم باید ۴ماه عده نگه دارین

حس میکنم از سرم زیادیه🥺

چرا همچین فکری میکنی؟

یه انتخاب اشتباه داشتی زود فهمیدی.رابطه واقعآ چیز مهمی نیس حتی شاید اون پسر هم رابطه احساسی یا جنسی داشته قبلا 

اگه دوس دارین همو خیلیم خوبه

کاربری برای دو نفر در دو سن متفاوته😑🙄

عیین من

بااین تفاوت که پسری ک توروگرفته ۱۲سال بزرگتربوده

پسری که منوگرفته بود ۱۶سالش بود 😑

حالا اونوولش 

چرافکرمیکنی ازدواجت یعنی قتل!وهیچ پسرمجردی نباید قبولت کنه!

چرا فرهنگ گوه وطرزفکر پوسیده ی این مردم احمق روت تاثیرگذاشته وباورت نمیشه که یه پسرمجردروشن فکرکه طرزفکرش مثل این گوهانیست قبولت کرده!

من دوبارجداشدم وخواستگارمجردداشتم وبرامم عادی بود چون بنظرخودم عادیه وبرادرم بخاد باهمچین دختری ازدواج کنه مانعش نمیشم فقط مادربزرگ ۸۰ساله م شاید مانع بشه اونم بخاطر بیسوادیش وروشن فکرنبودنش..

دربارش قششنگ تحقیق کن خودش خونوادش اوکی بود قبولش کن