2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 29 پست
عزیزم از لحاظ شرعی و عاطفی درست نیست اینقد زود برین تو رابطه شما حتی بعد از طلاق هم باید ۴ماه عده ن ...

اره خب ولی چی سرجاشه 

بعد من واقعا دوسش دارم نخواستم از دستش بدم این دوست داشتنم به مرور هی داره زیادتر میشه مطمئنم اون قبلیم الان با کسی در ارتباطه اون موقع که بامنم بود زنگای مشکوکی داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب ولی چی سرجاشه  بعد من واقعا دوسش دارم نخواستم از دستش بدم این دوست داشتنم به مرور هی دا ...

با این استدلال خودت گول نزن

شما بعد از طلاق ۴ماه باید به خودت و ذهنت استراحت بدی و ریلکس باشی بعد بری تو رابطه

الآن مشاور هم که بری میگه تو چالش اولت حل کن بعد برسیم به موضوع دوست داشتن

الآن شما بهش گفتی تو عقد رابطه داشتی از کجا معلوم نمیخاد سواستفاده کنه ازت

یه کم به خودتون زمان بدین

عیین من بااین تفاوت که پسری ک توروگرفته ۱۲سال بزرگتربوده پسری که منوگرفته بود ۱۶سالش بود 😑 حا ...

از همه لحاظ اوکیه یکم مالی یک ماهی هست مشکل داره اونم بخاطر اینکه بچم زمین خرید خونمونو بسازه🥺میگم اگه خونوادش ازم گواهی بخوان چی خودش که گفت من حلش میکنم تهش اینه میگم خودم بردمش نیازی نبوده شما بیاین از طرفیم خونواده من منو به نظامی نمیدن دیگه اون قبلیم نظامی بود سگ بود انقدر ولی این پایه همه کثافت کاریامه زمین تا آسمونه با اون

کارت اشتباهه عزیزم بذار طلاقت قطعی بشه بعد برو توی رابطه 

اونم الان تو رابطست پروفایل عاشقانه میذاره حتی یبار بهم گفت من با دختر حرف میزنم واست مهم نباشه توام میتونی با پسرا حرف بزنی من مشکلی ندارم

از همه لحاظ اوکیه یکم مالی یک ماهی هست مشکل داره اونم بخاطر اینکه بچم زمین خرید خونمونو بسازه🥺میگم ...

خداروشکرکه خوبه

فقط برای ازدواج اصصصلا عجله نکن اصصصلاااااا 

کامل بشناسش  بسنجش  به چالش بکشش  مشاوره برید 

سنت کمه عجله نکن  این عجله نکن رو دویست بار بخون

عزیزه دلم عجله نکن 

پسرا تو دوستی یه جورن تو ازدواج یه جور

تو دوستی همه جوره میخان ثابت کنن پولدارن و دست و دلباز تو ازدواج فقط میخان‌ثابت کنن ندارن

بزار یه مدت بگذره یکم بیشتر با آدمها معاشرت کن البته نظر منه هست

😔

خدا خودش بهت آرامش بده ولی الآن علم هم ثابت کرده که بعد از طلاق ۴دوره که پریود بشی تازه بدنت رفرش میشه

پس با خودشون هم صحبت کنه که تا اونموقع بهت مهلت بده چون نظامی هس مطمئنا این موضوع رو درک میکنه و نمیذاره اذیت بشی

عجله کاره شیطون شما هنوز سنی نداری

خدایی نکرده خدایی نکرده این ازدواجت هم مشکلی پیش بیاد دیگه نه راه پس داری نه پیش حتی گلایه نمیتونی کنی ازش

به ۵سال دیگه فک کن که این حسات تا حدودی کمرنگ میشه و با واقعیت زندگی روبه رو میشی

عزیزم همونطور که کفتی هفده برای ازدواجت زود بوده ، همونطور الان هم زوده 

سنت کمه بذار یه خورده از طلاقت بگذره

به خودت فرصت بده

توی کار و درست پیشرفت کن 

یه مدت اصلا تو رابطه نباش و...

غلط میکنن گواهی بخوان اصل پسره س مگه عهدقاجاره  

خود پسر که خیلی مهمه ولی اشتباه هس آدم بگه من با خانوادش زندگی نمیکنم و حرف اونا اهمیتی نداره نمیشه به خاطر همچین چیزی آدم  از همون اول گارد بگیره 

حالا ایشون رابطه داشته ولی اگه باکره باشی و همچین چیزی ازت بخوان اصلا گارد نگیرین چون یه عمر زندگی به کام خودتون زهر میکنین