2777
2789

با همزن دستی سه تا تخم‌مرغ بزن ربع ساعت

شکر و دو قاشق ماست شیرین و روغن و اردو بکینگ پودرو یواش یواش اضافه کت و ادر هم سه باز الک کن

و اگر خیلی سفت بود آب یا ماسک باز کمی اضافه کن و هر طعم دهنده ای دلت خواست مثل کاکائو یا وانیل و اینا میتونی اضافه کنی

برای حل شدن مشکلاتم و همسر عزیزم یه صلوات میفرستی🪻عاشقتم آرامش من❤️H❤️🥺🥰😘😍

۳ تا تخم مرغ با یه پیمونه شکر همش بزن تا کرم رنگ شه تقریبا نصف لیوان روغن و نصف پیمانه شیرو قاطیش و همش بزن ۱ و نیم پیامه اردو با نوک قاشق وانیل و یه ق م بیکینگ پودر ۳ بار الک کن و به مایعت اضافه کن و همش بزن تا یک دست شه بذار تو فر ۱۸۰ درجه ۳۰تا ۴۰ دقیقه میپزه

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواد لازم برای۲ نفر

آرد   دو سوم پیمانه

تخم مرغ   یک عدد

شکر   یک سوم  پیمانه

روغن مایع   یک چهارم پیمانه

شیر   یک چهارم  پیمانه

بیکینگ پودر   یک  قاشق چای خوری

وانیل   نصف قاشق چای خوری

نمک   یک  پنس

طرز تهیه

۱- آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم.

۲- تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال کمی هم میزنیم تا تخم مرغ باز شود. سپس شکر و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره با همزن دستی حدودا دو دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ شود.

۳- روغن و شیر را اضافه و کمی مخلوط میکنیم.‌ آرد را هم در سه مرحله اضافه کرده و با همان همزن به آرامی هم میزنیم.‌

۴- ته قابلمه ای نچسب به قطر حدودا ۱۴ سانتی متر را چرب میکنیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم. درب آن را دمکنی گذاشته و روی کوچکترین شعله اجاق گاز قرار میدهیم و زیر شعله را کم میکنیم. بعد از یک ربع الی بیست دقیقه با خلال دندون چک میکنیم. اگر پخته بود شعله را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شود سپس کیک را از قابلمه خارج میکنیم.

آرد باید حتما آرد شیرینی باشه یا آرد سفید معمولی هم میشه؟

فک کنم میشه

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)