2777
2789
امیر شریفی میگه تو این جهان هراحساسی که داشته باشی دنیا همونو بهت برمیگردونه.مثلا احساس فقر داشته با ...

آره پس باید خودمونو ثروتمند بدونیم و فک کنیم به هدفمون رسیدیم

آره پس باید خودمونو ثروتمند بدونیم و فک کنیم به هدفمون رسیدیم

باب پراکتور میگه جوری زندگی کن که انگار الان همون چیزی رو که میخای داریش.منم اینکارو کردم از صبح که بیدار شدم جوری زندگی میکردم انگار درآمدم فلان قدره یخچالو باز میکردم انگار همون غذاها تو یخچاله انگار ت کمدم همون لباساییه که میخام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخونم و خیلی پیگیرشم خدا رو شکر همه جیز خوبه من نیخام شغل خوب پیدا کنم که پو مناسبم بهم بدن دیگ ...

من بعداز قانون جذب خیلی از زندگیم راضی بودم خیلی شخصیتمو خیلی تغیر دادم ولی خدایی صبح تا شب آموزش دیدم.الانم چندماهه دارم تو زمینه عزت نفس کار میکنم

باب پراکتور میگه جوری زندگی کن که انگار الان همون چیزی رو که میخای داریش.منم اینکارو کردم از صبح که ...

آهان من مثلا ماشین رو که دوست دارم تصور میکنم و خودمو اونجوری تصور نیکنم که نیخام باشم مثل یک رئس  

منم میخونم و خیلی پیگیرشم خدا رو شکر همه جیز خوبه من نیخام شغل خوب پیدا کنم که پو مناسبم بهم بدن دیگ ...

انشالا پیدا میکنی توجه ات رو بذار رو فراوانی شغل و پول توجه ات رو بذار رو چیزای مثبت زندگی خدا راهشو بهت نشون میده

آهان من مثلا ماشین رو که دوست دارم تصور میکنم و خودمو اونجوری تصور نیکنم که نیخام باشم مثل یک رئس&nb ...

من صبا از خواب بیدار میشم میرم تو حیاط یه سر به ماشینم میزنم دستی میکشم روش و بعد برمیگردم خونه خخخخ میدونی ماشینی ندارم ولی جوری زندگی میکنم انگار دارمش.بیشتر اوقات حس میکنم ماشین دارم

انشالا پیدا میکنی توجه ات رو بذار رو فراوانی شغل و پول توجه ات رو بذار رو چیزای مثبت زندگی خدا راهشو ...

ممنون آره تموم تلاشمو میکنم البته الآنشم خیلی جیزا رو بدست آوردم من باور دارم این قانون رو

من صبا از خواب بیدار میشم میرم تو حیاط یه سر به ماشینم میزنم دستی میکشم روش و بعد برمیگردم خونه خخخخ ...

آفرین خیلی خوبه ایشالا میخری خیلی زود اونم بهترینشو  شما چند سالتونه

ممنون آره تموم تلاشمو میکنم البته الآنشم خیلی جیزا رو بدست آوردم من باور دارم این قانون رو

انشالا به آرزوهات برسی اگه دیدی کسی گفت دروغه بدون که اون فقط اعتقادی نداره وگرنه زندگی ما با افکار ما به وجود میاد

انشالا به آرزوهات برسی اگه دیدی کسی گفت دروغه بدون که اون فقط اعتقادی نداره وگرنه زندگی ما با افکار ...

💙💙آره میدونم که دروغ نیست چون من وختی اخسایم خوب نیس اتفاقات بد برام میوفته و وقتی شادم  اتفاقات خوب میوفته برام