2777
2789
نه بگین چرا باورم نشه😐

اومدم تو همین نی نی سایت خوندم خیلیا نوشته بودن چکارایی کردن که با قانون جذب جواب گرفتن منم با شک و تردید هرچی یاد گرفته بودم رو انجام دادم یه هفته ای انجام دادم بعد یه هفته دیدم گرفتاریم بعد دوسال و خورده ای داره کم کم حل میشه.مثل معجزه بود.یه ماه تمام هرچی که از قانون جذب یاد گرفته بودم رو انجام دادم از طریق نی نی سایت با کانال امیر شریفی آشنا شدم دوسه ماهم از طریق کانال اون خیلی پیشرفت کردم.کم کم باورم شد همه چی دست خود آدمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای هب بعدش حالت بهتر شو زندگیت

اره مشگلم واقعا حل شد.یه مدت گذشت گفتم چرا از طریق قانون جذب نشه واسه بی پولیام کاری بکنم چندوقتی گذشت از طریق یه دوست با استاد بصیری آشنا شدم.وقتی رفتم تو پیج و کانالش و فایل های رایگانش رو گوش دادم کم کم تونستم تو زمینه مالی یکم پیشرفت کنم

وای هب بعدش حالت بهتر شو زندگیت

چندماهی طول کشید تا آموزش تو اینستا و تل رو با استادای مختلف ادامه دادم تو وضعیت مالی بدی بودم جوری که گاهی تا یه هفته تو خونه هیچی نداشتیم بخوریم.ولی خداروشکر انقدر ادامه دادم تا شرایط مالیم از ماهی ۶۰۰ هزار رسید به ماهی ۱۴ میلیون

آهان خدا رو شکر 👏

من تاحالا هرچی یاد گرفتم رو از طریق فایل های رایگان بوده ولی بشدت دنبالش بودم حتی یه روزم ول نکردم.از باب پراکتور بگیر تا اکهارت توله من فقط آموزش دیدم و آموزش دیدم

من تاحالا هرچی یاد گرفتم رو از طریق فایل های رایگان بوده ولی بشدت دنبالش بودم حتی یه روزم ول نکردم.ا ...

فیلم رازو دیدی هیلی استادا هستن توش راندا برن کارگردانشه