2777
2789
عنوان

قهر و مشکلات

64 بازدید | 8 پست

با همسرم قهرم درک نمیکنه میگه چته میگم چمه ولی بازم کار خودشو میکنه میگن قهر نکنین بجاش صحبت کنین مشکل حل شه ولی نمیشه چون اون نمیخاد بخادم نمیتونه هوف خسته شدم از بس حرف زدم اخرش ب هیجا ختم نشد میدونه افسردگی دارم قرص مصرف میکنم الانم که عادت شدم انگار نه انگار هر موقع قهرم میاد میگه چیشده ولی خسته شدم از بس برای گوشایی که بستس روضه خوندم 😪

الان غذا آمادست از بیرون اومده دوسه روزه نتونستیم درست حسابی غذا بخوریم تا من نخورم اون نمیخوره فقط اذیت میکنه بجا اینکه قبول کنه اشتباه میکنه و درک کنه فقط برعکس عمل میکنه دلم میخاد الان که درد دارم اون بفهمه منو هی.

چیکار کنم نمیخام برم مستقیم بگم بیا غذا بخوریم فکنه دوباره بخشیدمش و باز کار خودشو کنه ..میخام بفهمه که هرکاری کنه ساده نیستم 

چطور بگم بیاد غذا بخوره میترسم بیهوش شه یوقت از یه طرف دلم نمیاد از ی طرف دلم ازش گرفته بدجور

شوهر منم هی به خواهرش پول میده ک بره وسیله بگیره بفروشه،وقتی فروخت سودشو بر میداره اصل پول مارو پس میده،تا مشتری بعدی ک باز پول میخواد

هر دفه حدود ۱۰, شوهرمم از حساب تجاریش میده واسه هر ی میلیون تومن ما باید ۱۲۰ هزار تومن مالیات بدیم ک خانوم سود کنع

میگم نده دیگه قهر کرده

وضع ماهم مث شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم هی به خواهرش پول میده ک بره وسیله بگیره بفروشه،وقتی فروخت سودشو بر میداره اصل پول مارو پس م ...

هی بهش بگو کسی جز منو تو دلسوز زندگیمون نیست بفکر زندگیه خودتو زنت باش

هی بهش بگو کسی جز منو تو دلسوز زندگیمون نیست بفکر زندگیه خودتو زنت باش

اصلا نمیره تو کتش

میگم من دارم زحمت میکشم ک پولو خرج زندگی خودم کنم بعد هر دفه حدود ۱۲۰۰ مالیات سود خانومو بدم؟

این بار غیر مستقیم ب خود خواهره میگم و خلاص

اصلا نمیره تو کتش میگم من دارم زحمت میکشم ک پولو خرج زندگی خودم کنم بعد هر دفه حدود ۱۲۰۰ مالیات سود ...

باز بگی بد نشه برات ب خوبی بهش بگو اول ک شرایطتتون اینه

با عصبانیتو بد دهنی با همسرت صحبت نکنی یوقت چون ممکنه لج کنه سعی کن حالیش کنی

ممکنه بعد همسرتونو پر کنه علیهتون اونموقع شرایط بدتر میشه بشین یگوشه بهش بگو شرایطمون اینه اگه درکشو ...

همسرم گفت نمیده دیگه از حساب تجاری

ب حرف خونواده گوش نمیده علیه من

میگم ک دیگه رو نزنه، و بدونه تا حالا چقد رو فروش اون نا ضرر کردیم