2777
2789

من همیشه عاشق موهای بلند هستم، البته موهام خیلی بلند نیست  یه وجب بالاتر از کمر، فکر کنم تا سال دیگه به کمرم برسه. سالی دوبار نوک گیری میکنم

موهام صاف خرماییه با تارهای سفید داخلش که شبیه لایت شده 

الان باردارم ممکنه با وجود بچه کوچک یا زایمان موهام آسیب ببینه؟ خیلیا رو دیدم بعد زایمان بیشتر موهاشونو میزنن

قبلا ریزش شدید داشتم، جوری که آبراه حموم و شونه ام پر میشد،  همیشه که خونمو جارو میزدم   فقط مو رو زمین بود ولی باز دلم نیومد کوتاه کنم نمیدونستم به خاطر چی اینقدر ریزش دارم ،موقع بارداری فهمیدم تیروئیددارم و قرص تیروئید میخورم و ریزش موهام تقریبا ب شکل معجزه آسایی قطع شد، از حموم میام یا شونه میزنم خیلی کم مو میریزه، اینقدر به جون دکترم دعا کردم.

فقط نگرانم بعد زایمان بدتر نشه...

کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه؟

بخاطر بارداریته که ریزشت قطع شده به جون بچت دعا کن

بعد زایمان ریزش میگیره دوباره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر بارداریته که ریزشت قطع شده به جون بچت دعا کن بعد زایمان ریزش میگیره دوباره

اول بارداری ریزشم شدیدتر شده بود و فکر میکردم کچل میشم، بعد ده هفته که آزمایش دادم و قرص تیروئید مصرف کردم، بهتر شد.

دکترمم گفت تیروئید باعث ریزش مو میشه 

اول بارداری ریزشم شدیدتر شده بود و فکر میکردم کچل میشم، بعد ده هفته که آزمایش دادم و قرص تیروئید مصر ...

به هر حال بی تاثیر نیست قرص

ولی درصد زیادیش بخاطر هورمون های بارداریه من تو بارداری یه تار مو هم از سرم جدا نمیشد  بعدش ۳،۴ماه شروع کرد ریختن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بعد بارداری هم برو ازمایش تیروئید رو تکرار کن.   من تو شیردهی اتفاقا موهام پرپشت تر شده بود ولی خب بچه چنگ میزنه یا مو بریزه رو فرش میکنه دهنش. براش خوب نیست سعی کن موهاتو جمع کنی که کمتر تو خونه بریزه

بعد بارداری هم برو ازمایش تیروئید رو تکرار کن.   من تو شیردهی اتفاقا موهام پرپشت تر شده بود ولی ...

من همیشه کم خونی داشتم و به خاطرش اذیت میشدم، ریزش مو، خستگی، بی حالی و ...

ولی دکترا تشخیص نمیدادن از چیه.

میگفتن فقر آهنه

تا اینکه این دکتری که تو بارداری رفتم تشخیص داد تیروئید دارم و علت کم خونیم اینه.