2777
2789
عنوان

لیفت صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 53117 بازدید | 117 پست
به نظر من تو سن های زیر 50 سال اصلا نباید جراحی کرد. من خودم 35 سالمه و خواهرم 45 سالشه هر دو لیفت ص ...

الان چند ماه می گذره مال خودم که اثرش کامل مونده و تغییری نکرده البته یه بار بوتاکسم کردم تو این مدت. سالی یه بار بوتاکس می کنم. خواهرم هم راضیه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من به شدت از لیفت صورت با جراحی می ترسیدم خیلییی تحقیق کردم. یکی از اقوام انگلیسه و لیفت صورت شو با نخ انجام داده. میگه اونجا کسی جراحی نمی کنه و همه با نخ لیفت می کنن همه جای اسکار نمی مونه هم دائمیه. نخ آپتوس رو برای لیفت نخ صورت اش استفاده کرده بود و خدایی از این رو به اون رو شدبعد من سرچ کردم دیدم دکتر خاک سفیدی هم انجام میده تو موگه کلینیک رفتم پیشش انجام دادم راضیم

من به شدت از لیفت صورت با جراحی می ترسیدم خیلییی تحقیق کردم. یکی از اقوام انگلیسه و لیفت صورت شو با ...

هزینه چقد بود یعنی هر نخ چقدر شد ؟؟؟

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 

من بعد از زایمانم حس کردم خیلی صورتم حالت افتاده پیدا کرده، خیلی دنبال دکتر خوب گشتم بعد کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر نیلفروش زاده و بدون اینکه جراحی کنم صورتم را برام لیفت انجام دادن خیلی راضیم ازشون خدا خیرشون بده 

الان هم شش ماه که میگذره و راضیم عزیزم دکتر خیلی مهمه قبل اینکه بری لیفت کنی اول حسابی دنبال دکتر خوب بگرد بعد این کار رو انجام بده 

من بعد از زایمانم حس کردم خیلی صورتم حالت افتاده پیدا کرده، خیلی دنبال دکتر خوب گشتم بعد کلی پرس و ج ...

آره منم خیلی کار دکتر نیلفروش زاده رو قبول دارم دوستم پیش ایشون برای جوانسازی صورت رفته میگفت با اندولیفت بوده خیلی راضیه

واقعا هم خیلی خوب شده پوستش

من دکتر نیکومرام رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه من خودم برای لیفت صورت رفتم پیش ایشون  و الان خداروشکر خیلی راضیم و اصلا مشکلی ندارم به نظر من دکتر خیلی مهمه بهتر قبل رفتن خیلی پرس و جو کنیم که بعدش مشکلی نداشته باشیم من خودم خیلی پرس و جو کردم با چند نفر که انجام داده بودند پیش ایشون صحبت کردم خیالم راحت شد بعد رفتم شما هم اگر میخوایید هر عملی بکنید قبلش حسابی تحقیق کنید بعد برید

من لیفت کردم کردم دکترمم دکتر شهریار حدادی بودن که واقعا کارشون حرف نداره و من از عملم خیلی راضیم&nb ...

آره کارشون فوق العاده عااالیه مامان منم برای لیفت صورت پیششون رفت خیلی راضی بود 

صورتش خیلی جونتر شده 

من تو مطب متخصص پوست دیدم که خانمی بود که میگفت انجام داده و من که قبلش رو ندیده بودم ولی خیلی خوب ب ...

من خودم پیش دکتر نسرین راستا انجام دادم خیلی هم راضیم . پیشنهاد میکنم انجا بدید خیلی در زیبایی چهره تاثیر داره

شماره مطلب : (021) 88687307 – 88683300