سلام خانوم ها
دوستان کسی لیفت صورت انجام داده؟ یا کسی رو دیده که انجام بده؟
لیفت با نخ برای بالابردن ابروها.
خوبه؟ موثره؟ میشه کلا هر چیزی در موردش میدونید بهم بگید؟! ممنون
سرم لیفتینگ پوست صورت اوریفلیم بالای ۴۰ سال بلا فاصله بعد از استفاده پوست صورت را سفت تر کرده ضمن اینکه با گذر زمان بسیار موثر بوده و افراد زیادی از جوانسازی این محصول رضایت دارند.
لیفت صورت اصن خیلی خوبه پوست جوون میشه و حتی چین و چروک های صورت آدم باز میشه اعتماد به نفسو خیلی ممیبره بالا و از همه مهم تر خودن احساس شادابی و جوونی می کنی. دکتر مصطفی خدایاری خیلی کارش خوبه تو این زمینه تو تهران آدرس تو سایتش هست ولی اگه میخوای بری قبلش حتما زنگ بزن
لیفت با نخ خوبه اما جراحی لیفت صورت تاثیر خیلی بهتر و موندگار تری داره. من خاهرم انجام داده بود پیش دکتر سروش کافی. واقعا بهترین جراح لیفت صورت در تهران هستن خیلی کارشون خوبه
خاله ام لیفت صورت انجام داد جراحش دکتر فتحی بودن خیلی خیلی عاااالی شد یعنی 20 سال جوون تر شد! انقدرم طبیعی و نچرال شد چهره اش که همه اسم دکترش و میپرسیدن
من برای لیفت صورت رفتم پیش دکتر محمد مهدی سالم خیلی دکتر با تجربه و کاربلدیه تو این زمینه خیلی راضیم واقعا دکتر دلسوزی بودن و الان هر کی نتیجه رو میبینه بهش معرفی میکنم امیدوارم هر جا هستن سلامت باشن
آره عزیزم خاله من انجام داده یکی از بهترین جراحی های زیباییه به نظر من چون خیلی تو جوونی تاثیر داره تازه با اینکه جراحیه الان با روشای آندوسکوپی انجام میدن که خیلی کم تهاجمیه اگه دنبال یه دکتر خوب میگردی دکتر محمد مهدی سالم رو بهت معرفی میکنم دکتر فوق العاده و باسوادیه
خاله من لیفت صورت با نخ انجام داد پیش دکتر حمیدرضا فتحی من تعریفشو زیاد شنیده بودم هم اینجا هم تو سایتای دیگه رفتن مشاوره و بعدم جراحی کردن خیلیییی نتیجه اش خوب شد ینی صورتش 20 سال جوون تر شد و نقاهتشم میگفت کوتاه و اسون بود خیلی اذیت نشده
سلام من لیفت صورت با نخ در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئیانجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️
من بعد از 50 سالگی احساس میکردم صورتم افتاده شده و جوونیم از دست رفته. پیش دکتر نریمانی رفتم و لیفت صورت انجام دادم. اصلاً باورم نمیشه اینقدر طبیعی و خوب شده باشه. همه میپرسن چیکار کردی اینقدر تغییر کردی؟