2777
2789
عنوان

لیفت صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 53117 بازدید | 117 پست

سرم  لیفتینگ پوست صورت اوریفلیم بالای ۴۰ سال  بلا فاصله بعد از استفاده پوست صورت را سفت تر کرده ضمن اینکه با گذر زمان بسیار موثر بوده و افراد زیادی از جوانسازی این محصول رضایت دارند. 

میتوانید قبل از خرید از فروشگاه اینترنتی dastdokht از طریق گزینه سفارش گیری از طریق واتزآپ، سوال های خود را مطرح کرده و بهترین و مناسب ترین محصول را انتخاب نمایید.

اطلاع از کالاهای کیفیت خوب و قیمت مناسب، حراج یا ارسال رایگان

لیفت صورت اصن خیلی خوبه پوست جوون میشه و حتی چین و چروک های صورت آدم باز میشه اعتماد به نفسو خیلی ممیبره بالا و از همه مهم تر خودن احساس شادابی و جوونی می کنی. دکتر مصطفی خدایاری خیلی کارش خوبه تو این زمینه تو تهران آدرس تو سایتش هست ولی اگه میخوای بری قبلش حتما زنگ بزن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خیلی دوست دارم لفت صورت انجام بدم. خیلی هم تعریف دکتر علی الستی را شنیدم . بچه ها دکتر خوبیه؟ کسی ...

عالیهههه

من هرجا اسم ایشون میبینم میگم، مادر خودم پیششون لیفت انجام داده و کلی چهرش جوون شده 

دختر عمم هم برای بلفارو نوبت گرفته. جراحی های ایشون خیلی طبیعیه

من برای لیفت صورت رفتم پیش دکتر محمد مهدی سالم خیلی دکتر با تجربه و کاربلدیه تو این زمینه خیلی راضیم واقعا دکتر دلسوزی بودن و الان هر کی نتیجه رو میبینه بهش معرفی میکنم امیدوارم هر جا هستن سلامت باشن 

آره عزیزم خاله من انجام داده یکی از بهترین جراحی های زیباییه به نظر من چون خیلی تو جوونی تاثیر داره تازه با اینکه جراحیه الان با روشای آندوسکوپی انجام میدن که خیلی کم تهاجمیه اگه دنبال یه دکتر خوب میگردی دکتر محمد مهدی  سالم رو بهت معرفی میکنم دکتر فوق العاده و باسوادیه  

خاله من لیفت صورت با نخ انجام داد پیش دکتر حمیدرضا فتحی من تعریفشو زیاد شنیده بودم هم اینجا هم تو سایتای دیگه رفتن مشاوره و بعدم جراحی کردن خیلیییی نتیجه اش خوب شد ینی صورتش 20 سال جوون تر شد و نقاهتشم میگفت کوتاه و اسون بود خیلی اذیت نشده

من لیفت کردم با نخ آپتوس 

عخیلی تحقیق کردم در این مورد اقدام خوبیه ولی به شرطی که بری پیش متخصص و صورتتو دست هر کسی نسپری اگه دنبال دکتر خوب می گردی برو پیش کلینیک دکتر کمالی 

سلام من لیفت صورت با نخ در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

من بعد از 50 سالگی احساس می‌کردم صورتم افتاده شده و جوونیم از دست رفته. پیش دکتر نریمانی رفتم و لیفت صورت انجام دادم. اصلاً باورم نمی‌شه این‌قدر طبیعی و خوب شده باشه. همه می‌پرسن چیکار کردی این‌قدر تغییر کردی؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز