2777
2789

من ی سقط بارداری پوچ داشتم تیر ماه امسال 

الان باردارم اخرین پریوذیم ۱۲ دی بوده 

امروز بببخشید ار.ضا شدم بد لکه دیدم لکه سیاه سیاه  ترسیدم رفتم سونو با عجله تو سونو گفت ۶ هفته ی روزت  جنین نیست فقط کیسع زرد هست قطر کیسه ۱۳ سانتی متر و کیست کوچلو دارم 😭خیلی ناراحتمم برام دعا کنید چیکار کنم حالا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم احتمال بارداری پوچ هست ولی استرس نداشته باش.انشالله که یکی دو هفته دیگه قلب تشکیل بشه.

اگه بارداری پوچ بود حتما حتما همسرت یه آزمایش dfi اسپرم بده چون ۹۰ درصد بارداری های پوچ از مشکلات اسپرمیه

هفته شش زوده. دو هفته دیگه برو ولی از الان شیاف پروژسترون بزار. البته یه دکتر بری بهتره. خودش تجویز میکنه. نگران هم نباش، منم سه تا سقط تا حالا داشتم الانم دوتا بچه دارم. این روزا میگذره. میگی کاش خودمو ناراحت نمیکردم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

عزیزم احتمال بارداری پوچ هست ولی استرس نداشته باش.انشالله که یکی دو هفته دیگه قلب تشکیل بشه. اگه با ...

چرا  باید پوچ بود باشه عزیزم واقعا حالم بد میشه اینطور میگی سر بارداری پوچ قبلیم جنین عقب بود و جنینی نبود  و کیسه زرده نبودتا ۱۰ هفته وایسادم

هفته شش زوده. دو هفته دیگه برو ولی از الان شیاف پروژسترون بزار. البته یه دکتر بری بهتره. خودش تجویز ...

دکتر سونو گفت برو ۱۰ روز دیگ بیا  حس کردم کار بلدم نبود چون امروز روز تعطیل بود گفتم شاید دانشجویی چیزیی گذاشتن  خیلی سری نگا کرد  سونو داخلیم نبود گفتم شاید شکمی ندیده 

من ازمایش اسپرم داده سالمه همسرم ... شما کیسه زده تشکیل میشد یا نه؟ سن بارداری با سونو یکی بود ...

بله همشون کیسه زرده داشتن .نه سن بارداری عقب میافتاد .نمیخوام ناراحتت کنم کلا گفتم انشالله که نیست ولی اگه بود غصه به دلت راه نده.اگه اسپرم همسرتو نمشکلی ندارع که احتمال بارداری پوچ برای بار دوم کمه