2777
2789
عنوان

لطفا تجربه داراها کمک کنن

65 بازدید | 8 پست

تقریبا دوماه ازدواج کردم اما نتونستم رابطه کامل داشته باشم به شدت میترسم هنوز دخترم چیکار کنم دارم افسردگی میگیرم شوهرمم خیلی عاشقمه خیلی باهام کنار اومده شبای زیادی تا صب بیدار بوده اما همین که نزدیک میشه بدنم کلا از سر تا پا سفت میشه قفل میکنم حتی به گریه میفتم به شدت میترسم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همینطور بودم طوری که فکر میکردم مشکل دارم و میگفتم مطمئنم برای من اون قسمتم هیچ رااااهی نداره بسته اس😑😂

اما همش بخاطر استرس و انقباض عضلات هست من تو نی نی سایت و چنتا مقاله خوندم که همش ذهنیه و خیلیا این مشکلو داشتن حل شده دیگه همش همین حرفا رو به خودم تلقین میکردم و همش با خودم میگفتم که میشه خیلی راحته و ذهنمو بردم سمت اینکه من میتونم و جسمم مشکلی نداره ذهنم باید درست بشه

بعد از اینکه این تمرینا و تلقین ها رو انجام میدادم فک میکنم بعد ۶ ۷ بار تلاش بلخره شد فهمیدم واقعا همش ترس و انقباض بود نه چیز دیگه ای

من توی شهرمون مشاور خوب نبود ولی اگه مشاوره بری بهتره

عزیزم منم همینطور بودم طوری که فکر میکردم مشکل دارم و میگفتم مطمئنم برای من اون قسمتم هیچ رااااهی ند ...

منم همینارو میگم کل روز میگم ایندفه دیگه بمیرمم میزارم اما همون دیقه دیگه نمیتونم تو دلم کلا خالی میشه