2777
2789
عنوان

اصرار به آرزوم کردم تهش این شد😔💔

314 بازدید | 19 پست

یه آرزویی داشتم خیلی اصرار کردم بهش برسم خیلییی زیاد خیلی پیگیر بودم خیلی مشتاق بودم خیلی از خدا خاستم

اتفاقا تایم زیادی هم طول نکشید و ب آرزوم رسیدم ولی بخاطر اون مشکلات و دردسر های زیادی برام بوجود اومد ک اون دردسر ها و مشکلات یجوریه ک تا آخر عمرم باهامن و من یه چیزی آرزو کردم ک هیچوقت از دستش نمیدم و اون چیزی ک از خدا خاستم تا ابد باهامه همراه با مشکلاتش

خاستم بهتون بگم خیلی از ماها ب آرزومون میرسیم ولی خب همراه با سختی ها و مشکلاتش پس حسادت نکنیم و از خدا شاکی نباشیم

همراه هر سختی آسانی است...من ب آرزوم رسیدم کامل و دقیق هم آرزوم بر آورده شد ولی طبیعتا اون چیزی ک میخاستم مشکلات و دردسرهایی برام داشت...

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من به آرزوم برسم مشکلات و‌ بدبختی هاشم میخوام هییییچ مشکلی ندارم لا بدبختی هاش حتی اگر خدا چیز ب ...

عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم و عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لکم ولله یعلم و انتم لا تعلمون

بله من خودمم به این نتیجه رسیدم، یا بعضی وقتا خیلی اصرار میکردم به خدا که خواستمو براورده کنه ولی نکرده اخرش خودم میفهمیدم که به صلاحم نبوده و چه بهتر که خدا اون موقع براورده اش نکرد.

حالا اگه دوست داری میگی ارزوت چی بود؟

💒👪

دقیقا درکت میکنم چی میگی بااینکه آرزوم برآورده نشده ولی یه مدت خیلی ازخداشاکی بودم خیلی زیاد....

بچه میخواستم ونداده همه کاری هم کردم ولی فعلانشده یه مشکلاتی واسم پیش اومد که کم کم منه بنده نادون خدا فهمیدم هرکار خدایه حکمتی داره.خدا منوازخودم بیشتردوست داره پس هیچوقت بده منونمیخواد اگه نمیده یه حکمتی داره.من به خداگفتم خاکم دره درگاهت من کارای درمانوادامه میدم دیگه دادن وندادنش دسته توئه اگه بهم بچه دادی شکر اگرم ندادی بازم شکر

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
بله من خودمم به این نتیجه رسیدم، یا بعضی وقتا خیلی اصرار میکردم به خدا که خواستمو براورده کنه ولی نک ...

عزیزدلم ببخشید نمیتونم بگم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم و عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لکم ولله یعلم و انتم لا تعلمون

میدونم ولی نمیتونم نیاز دارم بهش واسه اینکه زندگی کنم نیاز دارم بهش واسه آرامش داشتنم برام بده ؟ میخوامش خدایا حتی اگر برام بده بهم بدش خدایا اگر بد بود ناشکری نمیکنم خدایا فقط همین 

She is working on a bio...

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد

ممنون گلم

میدونم ولی نمیتونم نیاز دارم بهش واسه اینکه زندگی کنم نیاز دارم بهش واسه آرامش داشتنم برام بده ؟ میخ ...

عجب خیره ان شا الله

آرزو می کنم آرزوتون منطبق با مصلحت خدا باشه و برآورده به خیر بشه