atena3690 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1527 عنوان هاحححححح 43 بازدید | 6 پست سلاااااام به روی ماهتونخانمای گل یه آمونی مدرسه برامون گذاشته آزمون سراسری از طرف اداره میاداز چهارتا درس ۶۰ تا سوال ۶۰ دقیقه وقت داریم یعنی هر سوال یک دقیقع.شما تجربه داریهاصلا چطوریع چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉 گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:) 1402/11/22 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاتورا_یاگوچی عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1216 دبستانی؟سنجش تحصیلی نیست؟یادش بخیر سال شیشم بودم توی سنجش تحصیلی ریاضی رتبه دو شدم بقیه هم سه و چهار ولی چون مدیرمون نمیدونم چه مرگش شده بود اومد گفت نه نه شتباه شده هیچی نشدی تو اشتباه تصحیح شده/= حالا معلم مونده بود من مونده بودم اخرم جایزه امو نداد
atena3690 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1527 دبستانی؟ سنجش تحصیلی نیست؟ یادش بخیر سال شیشم بودم توی سنجش تحصیلی ریاضی رتبه دو شدم بقیه هم سه و ... عهه چه بدنه بابا کلاس نهمم اولین سال چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉 گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
یاتورا_یاگوچی عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1216 عهه چه بد نه بابا کلاس نهمم اولین سال اوه پس شاید شبیه ساز نمونه و تیزهوشانهممکنه این باشه چون سال پیش که دوازدهم بودم برای اولین بار شبیه ساز نهایی ازمون گرفتن
atena3690 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1527 اوه پس شاید شبیه ساز نمونه و تیزهوشانه ممکنه این باشه چون سال پیش که دوازدهم بودم برای اولین بار شب ... نمیدونم چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉 گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
atena3690 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1527 اوه پس شاید شبیه ساز نمونه و تیزهوشانه ممکنه این باشه چون سال پیش که دوازدهم بودم برای اولین بار شب ... شما چه رشته ای بودیدمم درسم خیلی خوبه ولی به هیچی علاقه ندارم برای انتخاب رشته موندم چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉 گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
یاتورا_یاگوچی عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1216 شما چه رشته ای بودید مم درسم خیلی خوبه ولی به هیچی علاقه ندارم برای انتخاب رشته موندم قربونت برم میتونی درخواست دوستیمو قبول کنی اونجا بهت بگم چون خیلی شبیه منی تجربه امو بهت بگم لااقل مثل من پشیمون نشی چهار سال بعد