2777
2789
عنوان

هاحححححح

43 بازدید | 6 پست

سلاااااام به روی ماهتون

خانمای گل یه آمونی مدرسه برامون گذاشته آزمون سراسری از طرف اداره میاد

از چهارتا درس ۶۰ تا سوال ۶۰ دقیقه وقت داریم یعنی هر سوال یک دقیقع.

شما تجربه داریه

اصلا چطوریع

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

دبستانی؟

سنجش تحصیلی نیست؟

یادش بخیر سال شیشم بودم توی سنجش تحصیلی ریاضی رتبه دو شدم بقیه هم سه و چهار ولی چون مدیرمون نمیدونم چه مرگش شده بود اومد گفت نه نه شتباه شده هیچی نشدی تو اشتباه تصحیح شده/= حالا معلم مونده بود من مونده بودم 

اخرم جایزه امو نداد 

دبستانی؟ سنجش تحصیلی نیست؟ یادش بخیر سال شیشم بودم توی سنجش تحصیلی ریاضی رتبه دو شدم بقیه هم سه و ...

عهه چه بد

نه بابا کلاس نهمم 

اولین سال

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه پس شاید شبیه ساز نمونه و تیزهوشانه ممکنه این باشه چون سال پیش که دوازدهم بودم برای اولین بار شب ...

نمیدونم

اوه پس شاید شبیه ساز نمونه و تیزهوشانه ممکنه این باشه چون سال پیش که دوازدهم بودم برای اولین بار شب ...

شما چه رشته ای بودید

مم درسم خیلی خوبه ولی به هیچی علاقه ندارم برای انتخاب رشته موندم

شما چه رشته ای بودید مم درسم خیلی خوبه ولی به هیچی علاقه ندارم برای انتخاب رشته موندم

قربونت برم میتونی درخواست دوستیمو قبول کنی اونجا بهت بگم 

چون خیلی شبیه منی تجربه امو بهت بگم لااقل مثل من پشیمون نشی چهار سال بعد