2777
2789
عنوان

شمام اینجورید؟

57 بازدید | 5 پست

به تهی رسیدم چیزی مطلقا برام اهمیت نداره،حتی حسادت هم نمیکنم،ما زندگی نمیکنیم...این زندگی نیست،کاش بجز آدمای خیلی پولدار و روان سالم بقیه قشر ها اجازه بچه دار شدن نداشتن،اونیکه هروز یه کشور و یه جای دیدنی مسافرته اونیکه تو کشور آزاده سر هرچیزی استرس نداره،اون داره زندگی میکنه نه ما....تاکی خودمونو گول بزنیم؟تا کی به خدایی پناه ببریم که حتی به وجودش گاهی شک میکنیم؟اینقدر به پوچی رسیدم حتی نمیتونم هدف و آرزو داشته باشم،حسرتمه یبار دیگه هدف داشته باشم....

حضورم هیچ منفعتی برای کسی نداره،لایق زندگی که بهم دادن نیستم!باید انسان با اراده تری جای من زندگی میکرد،حیف غذایی که میخورم،لباسی که میخرم،خوانواده ای که دارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قشر متوسط به نظرم ایرادی نداره  دیگه بچه هم بکمی باید تلاش کنه خیلی اماده خور هم فایده نداره

داره چرا تلاش کنه؟با حسرت به زندگی بقیه نگاه کنه؟حسرت یه خونه برای خودش به دلش بمونه؟خودمونو گول نزنیم و خودخواه نباشم هیچ تلاشی فایده نداره یه ایران دارن جون میکنن هنوز بدبختن