2777
2789
عنوان

گادای روبیکا😂😑

452 بازدید | 43 پست

تا حالا دیدین یا شنیدین تو روبیکا کلا اینطوری حرف میزنن؟

سلم 

خبی

خبم

ممنان

ممد کلک ۱۶ ته 

آرمیتا ۱۴ مش

یعنی من قش میکنم سر اینااااااا🤣🤣🤣🤣🤣

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همه بچه مدرسه ای هستن😁

والا حالا تازه سنشونم بیشتر میگن😂🤭

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

سه چهارسال پیش تو تلگرامم همین بساط بود😐😂

عهه خخخخ😂🤕

هیچوقت نفهمیدم چرا اینطوری حرف میزنن

چون گاد مملکتن😂😎💪🏻

عارح دا 🤣

بش 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

درسته ولی *غش 

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

آره بعضیاشون لوسن من خودمم یه مدت شاخ روبیکا بودم چون نمیزارن برنانه دیگه داشته باشم ولی اینجوری نبودم و دیگه ندارم اونم پاک کردم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹