فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
بچها میدونید کسی ک پیج روبیکامو هک کرده ب چی دسترسی داشته ؟
البته پاکش کردم این برا قبله ولی بعضی وقتا استرس میگیرتم😕
هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝 اینو بدون تو فوق العاده ای🤩
نمیدونم ولی هرکی بهت گفته چرت گفته میخاست بترسونتت😑💔
نه بابا خودم فهمیدم هک شده
زدم رو پیجم دیدم الارم ی پیج دیگه اومد
هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝 اینو بدون تو فوق العاده ای🤩
نمیدونم ولی هرکی بهت گفته چرت گفته میخاست بترسونتت😑💔
شمارم مخفی بود
فوبیای اینو دارم شمارمو برداشته باشه
اینطور ک فهمیدم پیجم هک بود فقط
نه بابا خودم فهمیدم هک شده زدم رو پیجم دیدم الارم ی پیج دیگه اومد
برو تو تنظیمات روبیکات بعد بزن رو حریم خصوصی بعد بزن رو نشست های فعالت بعدش بالایی که میاد اون گوشی خودته ولی اگه پایین دستگاه های دیگه ای بود بهت نشون میده یکم روشون نگه دار بعد بزن غیرفعال تمام نشست ها غیرفعال میشه هرچی دستگاهه تو روبیکات
برو تو تنظیمات روبیکات بعد بزن رو حریم خصوصی بعد بزن رو نشست های فعالت بعدش بالایی که میاد اون گوشی ...
همون موقع حذفش کردم تابستون
از این شاخای گوگولی بود🤣🤣
ولی فوبیا دارم فقط