bitanem75 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 865 عنوان من حالم خوب نیست واقعا.... 253 بازدید | 12 پست این روزا به سختی خودمو جمع میکنم از جا پا میشم دست و پا شکسته به کارام میرسم....مادرم توقع داره هر روز من زنگ بزنم حالشو بپرسم ولی من از تلفنی حرف زدن بیزارمشبا خواب ندارم تا صبح بیدارم صبح تا ظهر خوابم اونم چه خوابی انگاری همش خستم....افسردگی داره منو از بین میبره چیکار کنم راهنمایی کنید 1402/11/22 | 13:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemah820 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1256 گوشیتو خاموش کن ببینی وسط کدوم مهلکه ای نه خودخورم ، نه کَس دهم ؛ گَنده کنم به صگ دهم نه نه خودم میخورم کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه
bitanem75 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 865 با دارو خوردن مشکلم اوکی میشه تا به روان پزشک مراجعه کنم ؟
bitanem75 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 865 گوشیتو خاموش کن ببینی وسط کدوم مهلکه ای گوشیمو خاموش کنم جمع میکنن میان در خونه حوصله ندارم هیچکسو ببینم
bitanem75 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 865 به خدا پناه ببر.ورزش کن خیلی وقته از خدا دور شدماصلا نمیتونم از جا بلند شم چه برسه ورزش کنم
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 15578 با دارو خوردن مشکلم اوکی میشه تا به روان پزشک مراجعه کنم ؟ وای دارو نخور سرتا پا عوارض بجاش کتاب بخون کارایی که دوست داری بکن برو بیرون هوا بخور از تنهایی لذت ببر میدونم حوصله نداری تو شرایطت بودم ولی اینو بدون هیچکس نمیاد حالتو خوب کنه خودت باید خودتو خوب کنی خودت باید سرپا شی منتظر نباش کسی بیاد دستتو بگیره بلندت کنه
ساراasa عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 2899 خیلی وقته از خدا دور شدم اصلا نمیتونم از جا بلند شم چه برسه ورزش کنم مم اینطوری مثل شما بودم. ولی تهش فهمیدم خدا تنها پناهه واسم
bitanem75 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 865 وای دارو نخور سرتا پا عوارض بجاش کتاب بخون کارایی که دوست داری بکن برو بیرون هوا بخور از ت ... فکر میکردم دارو بخورم بهتر میشم 😔تمام تلاشمو میکنم حاضر بشم از خونه بزنم بیرون نمیتونم انگار میخ شدم سرجام
bitanem75 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 865 مم اینطوری مثل شما بودم. ولی تهش فهمیدم خدا تنها پناهه واسم چطوری حالت خوب شد ؟وای حس میکنم آخر دنیاست چندین بار دیگه هم اینطوری شدم اما هر سری تونستم خودمو جمع کنم انگار الان نمیتونم
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 15578 فکر میکردم دارو بخورم بهتر میشم 😔 تمام تلاشمو میکنم حاضر بشم از خونه بزنم بیرون نمیتونم انگار میخ ... قهوه بخور آهنگ شاد بزار اگه اهل قلیون هستی تنهایی برو کافه اونقدر حال میده یا جاهای شاد
bitanem75 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 865 قهوه بخور آهنگ شاد بزار اگه اهل قلیون هستی تنهایی برو کافه اونقدر حال میده یا جاهای شا ... ممنون عزیزم از راهنمایی هات ببینم امروز میتونم بزنم بیرون از خونهآره قلیونم هراز گاهی میکشم کافه هم پیشنهاد عالی بود ممنون
ساراasa عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 2899 چطوری حالت خوب شد ؟ وای حس میکنم آخر دنیاست چندین بار دیگه هم اینطوری شدم اما هر سری تونستم خودمو ج ... به این فکر کن که خدا تنهات نمیزاره و تو رو دوست دارهاین سختیام همه امتحانمن کارای خیر حالمو خیلی خوب میکنهکمک به بقیه حتی همینجا وقتی جواب سوالای بقیه رو بدیپسندازام حتی خیلی کم واسه امام زمان میدمظهورم که نزدیکه ان شاءالله