2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 22 پست
من هردو رو هوس میکنم😐 اما تو سایت خوندم بنظرم شیرین شاید پسر باشع😐منم هنوز نمی دونم جنسیتش چیع هر ...

برامنم فرقی نداره هرچی بود فقط تنش سالم باشه

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

من الان ۸هفتمه تاالان فقط چیزای ترش وشور مثل آش رشته باکشک و سوپ و نودل و آش دوغ دلم میخواد و تنقلات لواشک وبستنی  حالا نمیدونم پسره یادختر راستی وقتی بی بی چکم مثبت شد صبح اش ساعت ۶پاشدم آلوچه ترش خوردم بعدشک کردم به بارداریم امید به خدا هرچی بده میبوسم ومیزارم رودوتاچشام 

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هردو رو هوس میکنم😐 اما تو سایت خوندم بنظرم شیرین شاید پسر باشع😐منم هنوز نمی دونم جنسیتش چیع هر ...

می دونی چیه بد اینه که ادم بچه دار نشه وگرنه بچه ادمی یا پسره یا دختر خیلی ناراحت میشم از کسایی که فقط عاشق پسر هستن 🥺مگه دختر چشه؟ ان شالله خدا جفتشو به آدم بده😍🙏🏻

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

انشالله بچه های همه مون تنشون سالم باشه جنسیت مهم نیس خدا انشالله به هرکس هم که بچه میخاد انشالله بچه بده🥹❤️

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
می دونی چیه بد اینه که ادم بچه دار نشه وگرنه بچه ادمی یا پسره یا دختر خیلی ناراحت میشم از کسایی که ف ...

دقیقن😍🍓من عاشق دخملم 

من خودم ۲سال باردار نشدم کلا اصن برام فرق نداره 

یه بار خواهر شوهرم گفت بچه چی دوس داری جلو همه گفتم دخمللل فرق نمیزارم اما چون میدونستم پسر دوستن گفتم بگمم😒گفت اگع بچه اولت پسر باشع ما دوست داریم گفتم من دوست داشتن شما و نظر شما برام مهم نیست بعدم به دست منو تو نیست😏سومن جنسیت بچه ۷۰درصد به داداشش گرامیت میرسه ن من

.
دقیقن😍🍓من عاشق دخملم  من خودم ۲سال باردار نشدم کلا اصن برام فرق نداره  یه بار خواهر شو ...

منم عاشق دخملممم کاش همه بچه هام دخترر شن همسرمم عاشق دختره   کاش همه ادما لیاقت داشته باشن که خدا بهشون یه دختر دسته گل بده😍😍🥺دقیقاا جنسیت با مرده  ان شالله هرچی خیر و صلاحه خدا بهت بده عزیزممم 🥺😍😍به تو دلیت بگو منم دعا کنه باردار باشم خیلی دلم نی نی میخواد 🙏🏻🙏🏻🥲🥲

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
منم عاشق دخملممم کاش همه بچه هام دخترر شن همسرمم عاشق دختره   کاش همه ادما لیاقت داشته باشن که ...

چشم عزیزم😍ایشالله خدا یه نی نی خوشملم ب تو میده 

من خودم شهادت حضرت فاطمه از کنایه بقیه خسته شده بودم با کلی گریه ب حضرت فاطمه التماس کردم🥺بعد ک پریود نشدم گفتم بیخی حتما باز بخاطر تنبلی تخمدانم پریود نمیشم تا اینکه روز پدر تولد امام علی و

تولد شوهرم همه رو غافلگیر کردم الان ۱۱ هفتمع🥺قربون امام علی و حصرت فاطمه برم

.