2777
2789
عنوان

بارداری

223 بازدید | 22 پست

۵هفتمه و هوس چیزای شیرین میکنم و از گوشت گوسفند متنفر شدم شما از کی ویارتون شروع شد و کسایی که هوس چیزای شیرین میکردم الان بچشون چیه؟

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

شیرین میگن دختره ..شور پسره...بازم صددرصد نمیدونم حقیقت داره یا نه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شمام همینطوری بودی ویچت دختر شد؟

من باردارم و  دوقلو پسر دارم ..چشمم به شیرینی میفتاد حالم بد میشد..فقط دنبال ترشی و شوری و دوغ وپفک بودم..همسرم باقلوا خریده بود من که عاشق باقلوا بودم  لب نزدم..

البته هیچ دلیل علمی این قضیه شور و شیرینی رو تایید نکرده.

من باردارم و  دوقلو پسر دارم ..چشمم به شیرینی میفتاد حالم بد میشد..فقط دنبال ترشی و شوری و دوغ ...

اها انشالله تنشون سالم باشه عزیزم برامنم دعا بچم سالم باشه🥹❤️

من پسرم رو ک باردار بودم از ترشی حالم بهم می‌خورد. اگه کسی ترشی میذاشت سر سفره معدم بهم می‌خورد یه ق ...

چیزای شیرین هوس میکردین؟

من شنیدم چیز های شیرین دختر 

و چیز های ترش و شور پسر  البته هرکسی فرق میکنه ممکنه برعکس هم بشه

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
قربونت ..انشالله خدا  بچه های  سالم وصالح و ساکت به هر دو تای  مه  بده ..التماس ...

انشاالله😍❤️

من هردو رو هوس میکنم😐 اما تو سایت خوندم بنظرم شیرین شاید پسر باشع😐منم هنوز نمی دونم جنسیتش چیع هر چی باشع رو جفت چشامع لطفا دعا کنید سالم باشع

حتی با اینکه طایفمون پسر دوستع😒

.
من پسرم رو ک باردار بودم از ترشی حالم بهم می‌خورد. اگه کسی ترشی میذاشت سر سفره معدم بهم می‌خورد یه ق ...

منم همینطورم و پسره

الوچه اگه بخورم تا دو سه روز حالم میریزه ب هم

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم