2777
2789
عنوان

ازدواج

86 بازدید | 9 پست

سلام . صاحب کارم ازم خاستگاری کرد من اولش قبول نکردم ولی هی گل اورد و هدیه و صحبت کرد باهام  من قبول کردم  یه مدت با اخلاقیاتش اشنا بشم و بعد ازدواج کنیم . از هر نظری که فکرشو بکنید خیلی پسر خوب و معدب و اوکی هست و اخلاقیاتمون بهم میخوره  ولی متاسفانه متوجه شدم مادرش چند تا دختر برای ازدواج بهش پیشنهاد داده و گفته انتخاب کنه .  مادرش خیلی مقرراتی هست و میخواد همسر اینده بچه هاشو خودش انتخاب کنه  پسر بزرگش هم این مساعل  رو قبول نکرد و با کسی که ٦ سال باهاش دوست بود ازدواج کرد و ارتباطش با خانوادش قطع کرد .

الان این مسعله برای  ما هم پیش اومده و به من گفت اگه تو منو بخوای و پشتمو خالی نکنی من ارتباطمو با خانوادم قطع میکنم  من تورو دوس دارم نمی خوام بدون. عشق ازدواج کنم اگه هم اشتباه میکنم پای اشتباهم می ایستم . اصلا نظر و پیشنهاد مادرم برام اهمیتی نداره . من ناراحت شدم از این بابت چون دلم نمیخواست از خانوادش دور باشه یا بخاطر من اختلاف پیدا کنن.

بنظرتون من باید چیکار کنم ؟ از طرفی توی مدت اشنایی منم بهش علاقه مند شدم و بسیار پسر خوبیه .

البته مادرش منو نمیشناسه و هنوز ندیده .

ولی به گفته خودش  مادرش مخالفت میکنه با ازدواجمون ولی میگه براش مهم نیست و حتی یک ریال هم از خانوادش برای ازدواج نمیگیره .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.