2777
2789
عنوان

ازدواج

86 بازدید | 9 پست

 سلام . صاحب کارم ازم خاستگاری کرد من اولش قبول نکردم ولی هی گل اورد و هدیه و صحبت کرد باهام  من قبول کردم  یه مدت با اخلاقیاتش اشنا بشم و بعد ازدواج کنیم . از هر نظری که فکرشو بکنید خیلی پسر خوب و معدب و اوکی هست و اخلاقیاتمون بهم میخوره  ولی متاسفانه متوجه شدم مادرش چند تا دختر برای ازدواج بهش پیشنهاد داده و گفته انتخاب کنه .  مادرش خیلی مقرراتی هست و میخواد همسر اینده بچه هاشو خودش انتخاب کنه  پسر بزرگش هم این مساعل  رو قبول نکرد و با کسی که ٦ سال باهاش دوست بود ازدواج کرد و ارتباطش با خانوادش قطع کرد .

 الان این مسعله برای  ما هم پیش اومده و به من گفت اگه تو منو بخوای و پشتمو خالی نکنی من ارتباطمو با خانوادم قطع میکنم  من تورو دوس دارم نمی خوام بدون. عشق ازدواج کنم اگه هم اشتباه میکنم پای اشتباهم می ایستم . اصلا نظر و پیشنهاد مادرم برام اهمیتی نداره . من ناراحت شدم از این بابت چون دلم نمیخواست از خانوادش دور باشه یا بخاطر من اختلاف پیدا کنن.

 بنظرتون من باید چیکار کنم ؟ از طرفی توی مدت اشنایی منم بهش علاقه مند شدم و بسیار پسر خوبیه .

البته مادرش منو نمیشناسه و هنوز ندیده .

ولی به گفته خودش  مادرش مخالفت میکنه با ازدواجمون ولی میگه براش مهم نیست و حتی یک ریال هم از خانوادش برای ازدواج نمیگیره .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅


امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز