با یکی دوست بودم همه رازامو بهش میگفتم خودمو خالی کنم سبک بشم اروم بشم
طرف مرد بوده واینهمه مدت ازم سو استفاده کرده و همه حرفامو بهش گفتم متاسفم برای این مردای زن نما خجالت بکشید از اسم مرد بودن ک روی شما گذاشتن شرم کنین بخدا.
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ته روشن فکریم ولی از مردای سایت متنفرم نمیدونم اینجا قاطی یه مشت دردودل زنونه و دخترونه و تاپیکای خاله زنکی چ غلطی میکنن خیلیاشونم که با هدف اومدن به چشم دیدن کاربریشون زن بوده بعد لو رفته که مردن
بنویس تو دفتر تا میتونی بنویس و بهم همشو خط خطی کن .من اینجوری آروم میشم
من از بچگی حرف میزدم تا اروم بشم
الانم گفتم تو مجازی صحبت کنم اروم بشم
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
من از بچگی حرف میزدم تا اروم بشم الانم گفتم تو مجازی صحبت کنم اروم بشم
خب حالاپی شده؟؟
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
دقیقا وگرنه مرد بودن واقعا سخته و این اسمو نمیشه روی هرکسی گذاشت
حتی اگر طرف واقعا هم یه خانم بود نباید همه حرفاتو میگفتی
تو نمیدونی شرایط منو عزیز دلم😥
به نی نی یار گفتی ؟ اسمشم بگو یکی دیگه گول نخوره پروانه یا آزاده نبود ؟
نه خودش گفت لغو کاربری میزنم
من ته روشن فکریم ولی از مردای سایت متنفرم نمیدونم اینجا قاطی یه مشت دردودل زنونه و دخترونه و تاپیکای ...
مشکل همینه نشست هممممه حرفامو زدم بهش لااقل همون اول میگفت زن نیست