2777
2789
عنوان

خاک تو سر هرچی مرد مذکر نامرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 127 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ته روشن فکریم ولی از مردای سایت متنفرم نمیدونم اینجا قاطی یه مشت دردودل زنونه و دخترونه و تاپیکای خاله زنکی چ غلطی میکنن خیلیاشونم که با هدف اومدن به چشم دیدن کاربریشون زن بوده بعد لو رفته که مردن

بنویس تو دفتر  تا میتونی بنویس و بهم همشو خط خطی کن .من اینجوری آروم میشم

من از بچگی حرف میزدم تا اروم بشم

الانم گفتم تو مجازی صحبت کنم اروم بشم 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من از بچگی حرف میزدم تا اروم بشم الانم گفتم تو مجازی صحبت کنم اروم بشم 

خب حالاپی شده؟؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اره ولی اونم نامردی کرد گلم

به نی نی یار گفتی ؟ 

اسمشم بگو یکی دیگه گول نخوره

پروانه یا آزاده نبود ؟

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من از بچگی حرف میزدم تا اروم بشم الانم گفتم تو مجازی صحبت کنم اروم بشم 

حتی اگر طرف واقعا هم یه خانم بود نباید همه حرفاتو میگفتی

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

مرد بودن صرفا نشون دهنده جنسیته یه صفت خوب نیست

دقیقا وگرنه مرد بودن واقعا سخته و این اسمو نمیشه روی هرکسی گذاشت

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

حتی اگر طرف واقعا هم یه خانم بود نباید همه حرفاتو میگفتی

تو نمیدونی شرایط منو عزیز دلم😥

به نی نی یار گفتی ؟  اسمشم بگو یکی دیگه گول نخوره پروانه یا آزاده نبود ؟

نه خودش گفت لغو کاربری میزنم

خب حالاپی شده؟؟

مشکلم؟؟؟

من ته روشن فکریم ولی از مردای سایت متنفرم نمیدونم اینجا قاطی یه مشت دردودل زنونه و دخترونه و تاپیکای ...

مشکل همینه نشست هممممه حرفامو زدم بهش لااقل همون اول میگفت زن نیست

تو نمیدونی شرایط منو عزیز دلم😥

شرایط شما رو نمیدونم درسته

ولی بدترین وضعیت هم نباید باعث بشه آدم حرفاشو پیش هر کسی بگه مخصوصا فضای مجازی. اگر ازت سو استفاده بشه که شرایطت سخت تر هم میشه. 

چند سال یکیو میشناسیم یهو بهمون ضربه میزنه وای به حال این فضای بی در وپیکر

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.