2777
2789
عنوان

خاک تو سر هرچی مرد مذکر نامرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 127 پست
پروانه ؟؟؟ اخه من با یه پروانه حرف میزنم .کدوم پروانه؟

دقیق یادم نیست پروانه بقیش عدد بود

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازرکجا فهمیدی آقاس؟؟

یا آقاس یا تمایلات جنسی متفاوت داره 

یا من اشتباه میکنم 

چون یه خانم انقد تو پی وی این و اون نمیره و از همه چی بپرسه یا از رابطه جنسی حرف بزنه

کاربری قبلیشم آزاده بود 

مطمئنم دوتاشون یکین من حسم خیلی قویه 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من هم شدیدا بهش شک کردم

خودشه پس لغوش کن از سفر و چهارتایی نشستن و اینام میگه ؟ چون پروانه اومد پی ویم دو جمله اول شک کردم همون آزاده اس لغو زدم اگه این حرفا رو میزنه خود خودشه 

مثلا یجوری میخواد حرف از دوستی خانوادگی بزنه ولی جملاتش بوی لز.بین میده اگه زن باشه

خود خودشه لعنتی 

پس حسم تو مجازی هم جواب داد 🤣🤣🤣

بخدا دوتا پیام داد حدس زدم اون باشه

لغوش کن اگه چت خاصی هم ازش داری بفرست پی وی نی نی یار