با یکی دوست بودم همه رازامو بهش میگفتم خودمو خالی کنم سبک بشم اروم بشم
طرف مرد بوده واینهمه مدت ازم سو استفاده کرده و همه حرفامو بهش گفتم متاسفم برای این مردای زن نما خجالت بکشید از اسم مرد بودن ک روی شما گذاشتن شرم کنین بخدا.
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
پروانه ؟؟؟ اخه من با یه پروانه حرف میزنم .کدوم پروانه؟
دقیق یادم نیست پروانه بقیش عدد بود
تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون یه خانم انقد تو پی وی این و اون نمیره و از همه چی بپرسه یا از رابطه جنسی حرف بزنه
کاربری قبلیشم آزاده بود
مطمئنم دوتاشون یکین من حسم خیلی قویه
تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
خودشه پس لغوش کن از سفر و چهارتایی نشستن و اینام میگه ؟ چون پروانه اومد پی ویم دو جمله اول شک کردم همون آزاده اس لغو زدم اگه این حرفا رو میزنه خود خودشه
مثلا یجوری میخواد حرف از دوستی خانوادگی بزنه ولی جملاتش بوی لز.بین میده اگه زن باشه
لغوش کن اگه چت خاصی هم ازش داری بفرست پی وی نی نی یار