2777
2789
عنوان

بچه های تهراننن🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 43 پست
فلج خواب چیست؟  علت اینکه نام بختک در بین مردم رایج شده توهمات وحشتناکی است که در زمان فلج ...

دقیقا حال من 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
توهمات در بختک(فلج خواب)  توهمات به وجود آمده در افراد مختلف با یکدیگر متفاوت هستند، اما معم ...

من توهمات مزاحم و بصریو دارم دقیقا

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شر فلج خواب چگونه خلاص شویم؟ بهترین سلاح شما برای مقابله در برابر بختک یا «فلج شدن در خواب» در ...

امشب سعی میکنم انجام بدم خیلی خوبن ممنونم دوست گلم

یعنی بخاطر استرس و فشار روانیه؟ چون اره  چن وقته که خیلی اوضام خرابه همینجوریم میشینم گریه میک ...

منم حودم شرایطم خیلی بد بود دکتر فقط یه دارو بهم پیشنهاد داد اونم سرترالین یا همون آسنترا بود

خدا عمرش بده من انگار زنده شدم

اصلا یه وضع بدی بودم

شوهرم که مخالف دارو و قرص بود

اون حالمنو دید تا این حد خوب شدم اونم شروع کرده میخوره

گلم چرا دکتر نمیری برو پیش یه متخصص اعصاب یا روانپزشک اینجوری داغون میشی که

مامانم مگ باور میکنه که من توهم میزنم🙃😑

یعنی بخاطر استرس و فشار روانیه؟ چون اره  چن وقته که خیلی اوضام خرابه همینجوریم میشینم گریه میک ...

ببینگلم داروی فلوکستین عالیه عالی

عوارض کمی هم داره یعنی استفاده ازش برای بیمار منفعتش از ضررش خیلی بیشتره. 

یکی هم سیتالوپرام و همین آسنترا

من هر روز چندبار گریه میکردم هر روز

افکار منفی صبح تاشب تو مغزم بود

دل و دماغ نداشتم

نمیتونستم زندگیم رو بچرخونم

کارام میموند

من نمیخندیدم باورت میشه دیگه قادر به خندیدن نبودم

اعتماد به نفسم صفر

اشتها صفر

خواب صفر

آرامش هیچی

اضطراب،  طپش قلب،  استرس

الان همه اینا رفع شده همشون

خواهش میکنم اول پس استرس رو از خودت دور کن

میتونی برای استرس از قرصهای کلرودیازپوکساید

یا پرانول(پراپرانول) استفاده کنی که استرس،  نگرانی،  طپش قلب و اضطراب و حالتهای آشفتگی قبل خواب رو نداشته باشی 

ببینگلم داروی فلوکستین عالیه عالی عوارض کمی هم داره یعنی استفاده ازش برای بیمار منفعتش از ضررش خیلی ...

خداروشکر که رفع شده 🥲

راستی برای خوابت حتما قرص ملاتونین بگیر ۱ساعت قبل خواب بخور. 

ملاتونین هورمون طبیعی خوابه که تو همه جانداران هست

ولی این هورمون تو بعضی بدنها به صورت طبیعی ترشح نمیشه و باید از طریق مصنوعی وارد بدن بشه که بدن بتونه بخوابه و خواب بدن تنظیم بشه. 

درست مثل سروتونین که باعث شادابی،  انرژی،  سرحالی،  شادی و حتی خنده هستش ولی تو بعضی بندنها به دلایل مختلف ترشح نمیشه مثل بدن من و باید به صورت مصنوعی به بدن برسونیم که قرص آسنترا یا سرترالین این هورمون رو داره 

خواهش میکنم اول پس استرس رو از خودت دور کن میتونی برای استرس از قرصهای کلرودیازپوکساید یا پرانو ...

حتما 

ممنونم ازت واقعا 🥲

واقعا برام وقت گذاشتی اینهمه اطلاعات فرستادی 🙂

واقعا خیلی بهم کمک کردی 

♥️🫂

راستی برای خوابت حتما قرص ملاتونین بگیر ۱ساعت قبل خواب بخور.  ملاتونین هورمون طبیعی خوابه ک ...

حتما ♥️مرسی

حتما  ممنونم ازت واقعا 🥲 واقعا برام وقت گذاشتی اینهمه اطلاعات فرستادی 🙂 واقعا خیلی بهم کمک ...

ببخشید گلم کاری پیش اومد رفتم  شرمنده شوهرم زنگ زد باید میرفتم بیرون کار داشتیم. 

خواهش میکنم گلم کاری نکردم 🫂

خوشحال میشم بتونم کمک کوچیکی برات انجام بدم امیدوارم مشکلت کامل حل بشه عزیزم 🥰😍❤💋

ببخشید گلم کاری پیش اومد رفتم  شرمنده شوهرم زنگ زد باید میرفتم بیرون کار داشتیم.  خواه ...

🫂☺️♥️