2777
2789
عنوان

بچه های تهراننن🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 43 پست
ببخشید گلم کاری پیش اومد رفتم  شرمنده شوهرم زنگ زد باید میرفتم بیرون کار داشتیم.  خواه ...

ممنون  عزیزم  مطالعه کردم    خدادخیرت بده     اره فلج خابه  

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم گلم کاری نکردم 🌹💋❤

یعنی در واقع  جنی  وجود نداره    من از اول اعتقاددنداشتم     ولی اینجا   چیزایی خوندم والا ترس   ورم داشت  گفتم نکنه  جن اومده  تو خونه خخخخخخخخ      

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
یعنی در واقع  جنی  وجود نداره    من از اول اعتقاددنداشتم     ولی اینجا ...

وگرنه تو این سایت به آل و مردوزما،  پری،  غول،  پری دریایی هم اعتقاد دارن

بیشترشون دروغ میگن و چیزایی که میگن ساختگیه،  ساختهو پرداخته ذهن خلاقشون،  یه سریا هم برای جذب تاپیک و پر بازدیدی،  یه سریاشون توهم میزنن حالا به هر دلیلی مثل سایکوز بعد زایمان،  کم خونی و کم آهنی یا مثلا فشار خون پائین که مغز یه سری چیزا رو من خوندم بخاطر این مشکلات باعث میشه طرف یه چیزایی ببینه که بخاطر همینه،  یا یه سری مشکلات روحی و روانی دارن،  اسکیزوفرنی شیزوفرنی و خیلی از بیماریهای دیگه که من خوندم الان در خاطرم نیست. 

یعنی در واقع  جنی  وجود نداره    من از اول اعتقاددنداشتم     ولی اینجا ...

مثل سایکوز بعد زایمان و خونریزیهای شدید، مثل یه سری مشکلات تو بارداری که باعث توهم دیدن میشه

یا همین فلج خواب

که متاسفانه مردمما چون مطالعه ندارن نمیدونن منشا و ریششون اصلا ربطی به جن نداره. 

بخاطر استرس و شوکهای عصبی بدن و مغز انسان یه سری چیزا رو تجربه میکنه که متاسفانه اینجا سریع وصلش میکنن به ماورا و خرافات این نوعی از توهم که تجربه میکنیم. 

توهماتی که هنگام بیدارشدن از خواب رخ میده بعضی از این موارد بسیار شبیه به  هیپناگوژیک یا توهماتی هستن که در شب و هنگام به خواب رفتن رخ میده وقتی فرد این  رو تجربه میکنه چیزهایی را میبینه و  میشنوه یا احساس میکنه که در واقع وجود ندارن. 

این چیزایی بوده که من بعد خوندن همین مطالب عجیب و غریب فهمیدم تو این مدتی که عضو اینجا بودم  در مورد اتفاقاتی که کاربرها تعریف میکنن کنجکاو شدم دنبالش رفتم دنبالش فهمیدم بیشتر بخاطر عوامل مختلف هست و توهمن نه واقعی. 

البته جالب اینه که بعضیاشون رو راهنمایی میکنی در مقابل کمک آدم گارد شدیدی میگیرت و ری اکشن زیادی نشون میدن اصرار دارن که منشا مشکلشون جن و ماورا وموجودات غیر اورگانیک هستش. 

کلا تو این سایت دیدن جن یه جور افتخار محسوب میشه 😂 جن زدگی که افتخار بالاتر داره 😂 طرف با آب و تاب تعریف میکنه جن زده شدم یا جنها بهم تجاوز میکردن. 

بخون و بگذر و فراموش کن اصلا اینجا رو جدی نگیر اینجا 

اکثرا ۲کاربره هستن ۳ یا ۴ تا هم کاربری دارند  یه وقتایی البته دستشون رو میشه که تو تاپیک با اون کاربریها خودشون رو تشویق میکردن و به به و چه چه میکنن یا اگه با کاربری دعواشون بشه با کاربریهای دیگه میان میپرن به اون طرف که مثلا بگن طرفدار دارن و حق باهاشونه

وگرنه تو این سایت به آل و مردوزما،  پری،  غول،  پری دریایی هم اعتقاد دارن بیشترشو ...

اره   والادمن   تا این  سن 41 هستم عمر کردم نهدچیزی دیدم نهدحس کردم نه توهم زدم فقط دخترم چنساله ایجوره    شب  خاب میببنه و  حرف میزنه توخاب     همش  رو بالا میخابه    

مثل سایکوز بعد زایمان و خونریزیهای شدید، مثل یه سری مشکلات تو بارداری که باعث توهم دیدن میشه یا همی ...

ماسالا ازین همه   مطالعه که داشتید گلم چن سالته

مثل سایکوز بعد زایمان و خونریزیهای شدید، مثل یه سری مشکلات تو بارداری که باعث توهم دیدن میشه یا همی ...

اره بع بعضیدها میگی جنی وجود نداره  توهمه خبالاته  میخا بخورنت   و بد بیراه میگن     اصلا  زیر بار نمیرن

ماسالا ازین همه   مطالعه که داشتید گلم چن سالته

راستش من عاشق مطالعه هستم کلا خانوادگی اینجوری هستیم و پدرم یه کتابخونه کوچیک داره. 

تمام کتابهای موریس مترلینگ رو داره

منم همه کتابهاش رو از سن ۱۸ تا ۲۵سالگی خوندم ولی برام سنگین بود زیاد درکشون نمیکردم نمیتونستم بعضی مسایل روهضم کنم. 

یا همه کتابهای اریک فون دنیکن رو داره اینارم همه رو خوندم ولی بعدها دانشمندا مثل اینکه نظریاتش رو رد کردم دقیق نمیدونم. 

و بقیه محققین و دانشمندان

در کنار اینا مثلا به مسائل ماوالطبیعه،  روح،  و یوفوها خیلی علاقه داشتم در مورد روح کتاب زیاد خوندم البته سالها پیش

که مثلامحققین و دانشمندان روح درگذشتگان رو احضار میکردن یا باهاشون تماس برقرار میکردن. 

در کنارش کتابهایی مثل سینوهه(پزشک فرعون) 

یا تیمور لنگ،  عایشه بعد از پیغمبر بگیر

تا کتابهای دو قرن سکوت و.... بقیشون رو دیگه نمیتونم بگم 😂 مربوط به مذهب و دین و این چیزاس خط قرمز سایته. 

مستند زیاد میدیدم در مورد مثال ماورالطبیعه و یوفوها 

مثل پروژه کتاب آبی

الان تو خاطرم نیست اصلا اسمهاشون

دیگه ازدواج کردم انقدر مشکلات و فشار زندگی و دغدغه داشتم دیگه گذاشتم کنار. 

اره بع بعضیدها میگی جنی وجود نداره  توهمه خبالاته  میخا بخورنت   و بد بیراه میگن &nbs ...

نمیدونم واقعا... قطعا وجود داره یا نه  چون تو قرآن اسمش اومده که اگه بخوائیم بحث کنیم و در موردش صحبت کنیم عاقبتمون تعلیق شدنه چون خط قرمزه سایته به هر حال 😑😐

کلا در یه سری موارد نمیشه راحت اظهار نظر کرد چون کلا ممنوعه نه تنها در این سایت بلکه در کشور. 

اگر هم وجود داشته باشن به این راحتی نیست بتونن با انسانها ارتباط برقرار کنن یا وارد حریم انسانها بشن و بخوان به راحتی آزار و اذیت به انسانها برسونن اینجوری که تو این سایت کاربرها میگن همه میبینن و هزاران اتفاق جنی براشون افتاده به جن زدگی و تسخیر که کلا اعتقاد ندارم اینکه جن بتونه کالبد و جن انسان رو به تسخیر خودش در بیاره اصلا باور ندارم. 

این اسم کاربری هم که میبینید از روی شیطنت بوده  تو سایت انتخابش کردم و علاقه ام از بچگی به این فیلمه ولی سریع از این نامگذاری پشیمون شدم ولی متاسفانه نمیشه دیگه تغییرش بدم🤦🏻‍♀️

این حرفهایی که تو این سایت میخونید اکثرا باز گرمی و سرگرمیه همین جدیشون نگیرید. 

راستی گلم من ۳۹سالمه 🥰😍

نمیدونم واقعا... قطعا وجود داره یا نه  چون تو قرآن اسمش اومده که اگه بخوائیم بحث کنیم و در مورد ...

خدادحفظ کنه عزیزم