2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زیر ۴ ماه باشه چون هنوز روح توش دمیده نشده از نظر شرعی مشکلی نداره البته برای اطمینان بپرسین حتما از نظر قانونی نمیدونم به خاطر مشکل کمبود جمعیت سقط بچه رو یادمه ممنوع کرده بودن ولی بازم میتونین پیگیری کنین که اگه واقعا نمیخواینش سقطش کنین

🥞☕️✨️

اگر قصد بارداری مجدد بعد چند سال رو داشتی .... همینو  نگه دار . با هم بزرگ میشن هم یه سری سختی داره و هم یه سری نکات مثبت 

دیگه توکل به خدا کن 

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  

عزیزم آرزوی خیلی ها همین نعمتی هست ک شما ب راحتی میگی سقط !

درسته سختی در راه داری اما مطمئن باش دو سال دیگه لذتشو رو میبری 

خواهرم بچش ۹ ماهه بود ک دومی رو باردار شد

الان ماشاءالله بزرگ شدن و واسه خودشون نوجوون هستن 

آدم لذت میبره نگاهشون میکنه 

تا دلت بخواد از دوست و اقوام این مدلی دیدم . و خودم آرزو داشتم این چنین واسم رقم بخوره ک نشد !

قدردان باش واسه شما ناخواسته بود اما واسه خدا خواسته بود

به سقط فکر نکن ،از خدا بخواه کمکت کنه،اون تو بدنت جا گرفته،درست مثل بچه ات وقتی که بغل میگیریمش  ...

آخه مشکلات من یکی دوتا نیس خیلی بد ویارم تا ۶ ماه 

اگه ویارم شروع بشه نمیتونم از اون بچم نگهداری کنم.

ازطرفی کمکی ندارم یه خواهر مریض دارم و یه مادر که خودش انقدر کار ریخته سرش که به من نمیتونه کمک کنه. 

از لحاظ مالی هم شوهرم کارگره مردمه و خونه ام یه خواب اس واز لحاظ بدنی هم کم خونی دارم میترسم رو بچه اثر بذاره خدای ناکرده

اگه زیر ۴ ماه باشه چون هنوز روح توش دمیده نشده از نظر شرعی مشکلی نداره البته برای اطمینان بپرسین حتم ...

اتفاقا از نظر شرعی مشکل داره گلم

اونم با علم و پیشرفت امروزی ک کلی راه هست برا پیشگیری 

و ضرر جدی نداره برا مادر 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری