2777
2789
نه ،درد زیاد دارم ،بابام سرطان داره نمیونه حتی راه بره حالش خیلی بده  خب دیشب همش خاطراتی که از ...

یه برادر زاده دارم که خودمون بزرگش کردیم ،مامانش آدم بدیه،اصلا هم داداشمو دوست نداره مرتب بهش خیانت میکنه چند ماه پیش رفته بود برادرزادمم برده بود...

نه ،درد زیاد دارم ،بابام سرطان داره نمیونه حتی راه بره حالش خیلی بده  خب دیشب همش خاطراتی که از ...

خدا شفا بده...درکت میکنم..منم تازه داداشم از دست دادم..میرم تو اتاق و بی‌صدا گریه میکنم ک بقیه ناراحت نشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چته؟ کسی چیزی بهت گفته؟

بعد ۶ ماه برادرم تونست حضانت بچشو بگیره ،یه ماهه پیش ماست ،اونجا بهش خیلی سخت گذشته بود ،میگفت اونجا ناراحت بودم مامانشم دهبار بیشتر گفته بود پسرمم نمیخوام،به شوهرش میگه معتاد پیش مردم دوست پسرم داشت و....

خدا شفا بده...درکت میکنم..منم تازه داداشم از دست دادم..میرم تو اتاق و بی‌صدا گریه میکنم ک بقیه ناراح ...

ولی داداشم دیوانه وار دوستش داره ،حاضر هر چیزیو قبول کنه برگرده،این یه ماه هر کاری کردیم برادرزادم دوباره شاد باشه ،به منو خواهرم میگه شما مامانمین،خیلی دوستش دارم  حاضر براش جونمم بدم .

اما امشب برادرم برای بار چندم رفت پا بوسی زنش برگرده ،بچه رم به زور برد.زنش با گذاشتن ده هزار شرط و شروط قبول کرد،الان قراره دوباره برادرزادمو ببرن‌پیش خودشون 

تشکر...هرجا نگاه میکنم خاطرس برام...

مادره گفته من زن مدرنیم نمیتونم بچه داری کنم ،...داداشمم همه چیزو قبول کرده میدونم این زن دوباره ولش میکنه ،و ضربه سختی هم بهش میزنه ،ولی نگران برادرزادمم اون خیلی خوشحاله خیلی،و میدونم وقتی بره دیگه نمیزاره ما ببینیمش😭

ایشالا باهم خوب بشن و زندگی کن

نمیشن پسرش میگفت مامانش گفته کاری میکنم یه خونه برام بگیره بعد میندازمش بیرون با دوست پسرم زندگی میکنم.اصلا داداشمو دوست نداره به پچه خودشم رحم نمیکنه

ببخش اگه داداشت اینا رو میدونه و باز رفته سراغش بیغیرته

اره هست ولی بازم قبولش داره،من برای برادرم ناراحت نیستم چون اون بالغه و انتخاب خودشه ،ولی اون بچه حق انتخاب نداره ،و حق خوشحال بودنو داره ولی پدر مادرش خیلی خود خواهن دلم برای اون خونه