2777
2789

افسردگی دارم 

۷ تا دارو میخورم روزانه 

شب ک میشه همه میخوابن من حالم بد میشه گریه ام میگیره قفسه سینم سنگین میشه خفه میشم هی دست و پام و میکوبم زمین عرق میکنم آروم نمیگیرم

مثل دیوونه ها 

نمیدونم چ مرگمه

گریه ام نمیگیره بخاطر داروها

نخورم که حالم بد میشه

بخورم هم نمیتونم گریه کنم غمباد میگیرم 

پس چه غلطی کنم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بالکن یا کنار پنجره 

پنجره رو باز کن هوا بخور

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

خودتو سرگرم کن فکرش نکن 🥺

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

عزیزم داروهای افسردگی فقط علایم رو از بین میبرن و بیماری رو درمان نمیکنن

اگر اعتقاد دارید تشریف ببرید طب سنتی هم معاینه بشید خیلی ها افسردگی رو با اصلاح مزاج درمان کردن و کلا قرص هارو گذاشتن کنار 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

دورت بگردم من 

مشکلات رواحی دومدل درمان داره

یکیش درمان با دارو که خودت داری عوارض و مشکلاتش رو میبینی

یکی هم روان درمانی که واقعاعوارض خاصی نداره ولی مسیر درمانش یکم طولانی تره واگه پس ادم کاربلدی بری خییلییی نتیجه ی خوبی میگیری

دارو درمانی بهتره فقط تو موردای خیلییی شدید مثل کسایی که توهم دارن استفاده بشه

فک کنم پنیک اتک داری

منم همین الان ایطورم ولی سعی میکنم ذهنمو درگیرش نکنم تنها راه درمانش همینه 

اگه خودت نجنگی با نفست برای درمان هیچوقت خوب نمیشی

چون این یه بیماری روانی هستش افکاری ک داخل عقلتن هستن کسی نمیتونه کنترلشون کنه جز خودت هیچ کسی به داخل ذهنت دسترسی نداره اگه خودت تلاش نکنی عمرااااا نمیشه ،،،توکل کن ب خدا و دعا کن الانم اگه هنوز نماز نخوندی برو  بخون