2777
2789
عنوان

شماها شبیه عکساتون هستید؟

125 بازدید | 9 پست

با اینکه از فیل*تر خاصی تو عکسام استفاده نمیکنم ولی اصلا عکسام شباهتی به خودم ندارن و عکسام صد برابر خوشگلتر میشن نمیدونم چرا البته سلفیام خوشگل میشن دوربین پشت گوشیم خوبه بدک نیس ولی تو سلفی واقعا قشنگ میوفتم در حالی که خودم این شکلی نیستم کیا اینطوری‌اند

معمولا از فیل*تر هایی استفاده میکنم که فقط رنگ پوستو تغییر میدن وگرنه بینی رو کوچیک یا چش رو بزرگ نمیکنه ولی بازم شباهتی به خود اصلیم نداره😑😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو اینه خودمو میبینم قربون صدقه خودم میرم

ولی تو گوشیم عکس از خودم نمیگیرم چون وحشتناک میشم

چشا چپ  دهن کج   چاق تر  دست و پا ول 🤣

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

عکس به نظرم شبیه خود آدم نیست،،من عکس شناسنامه ام رو به هر جایی نشون میدم برای کارای اداری دو ساعت چهره ام رو نگاه می کنن،،اون موقع هم که خواستم عوضش کنم طرف می گفت مال چند سال پیشته!!گفتم همین چند روز پیش گرفتمش لعنتی.😐😂

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....