2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من عاشق بچه ام یعنی وحشتناک گاهی هوس میکنم بجه بیارم ولی وقتی میبینم شوهرم از پس خرج ما دونفر به سختی برمیاد  پشیمون میشم بچه خرج داره خرجشم تا آخر عمره تمومی نداره تازمانی که زنده  ای باید حامیش باشی‌کاری که ۸۰ درصد پدر مادرای دهه ۴۰ ای و۵۰ نکردن

من عاشق بچه ام یعنی وحشتناک گاهی هوس میکنم بجه بیارم ولی وقتی میبینم شوهرم از پس خرج ما دونفر به سخت ...

اره حق با شماست خیلی خرج داره.  به غیر از خرج چه اذیت هایی داره. به نظرتون ممکنه تو زندگی عاشقانه اختلال ایجاد کنه؟

پسرم/😐🍼

اصلا بچه نباشه ارامشه. بچه فقط اعصاب خوردی داره 

وقتی دو نفر عاشق هم باشن چرا بخاطر طرف مقابل تو همچین مسئله ای کوتاه نیان و بچه دار نشن یا بچه از پرورشگاه بگیرن ؟ 

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

اره حق با شماست خیلی خرج داره.  به غیر از خرج چه اذیت هایی داره. به نظرتون ممکنه تو زندگی عاشقا ...

بستگی به زن داره اگه طوری تربیتش کنه که همیشه به مادر چسبیده اره ممکنه ولی درکل بچه که بیاد دیگه طرز زندگی وحتی طرز فکر عوض میشه اون قدر مشغله زندگی میره بالا که دیگه وقتی برای عشقولانه بودن نمیمونه مخصوصا خانم ها که اکثرا بی اعصاب میشن