2821
2789
عنوان

پسرم/// بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 24 پست
دقیقا این فکر منو مشغول کرده. که رابطه رو بد نکنه

اگه حد و حدود رعایت بشه ن الان ۲۰ ساله مامانو بابام عاشقانه همو دوست دارن و منی ک بچشون باشم یبارم پیشم بحث و یا کارای خارج از چارچوب نکردن

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا منم همین فکرو میکنم. غیر از خرج کردن. باید عصاب داشته باشی 

بعدم یکم بعدش که بزرگ بشه میاد لحظه به لحظه رو خراب می‌کنه. سر ی بچه هعی قهرو آشتی دعوا 

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

اگه حد و حدود رعایت بشه ن الان ۲۰ ساله مامانو بابام عاشقانه همو دوست دارن و منی ک بچشون باشم یبارم پ ...

تو با ۲۰ سال سن جلوشون مگه میزاری اصلا کار خارج از چهارچوب بکنن😐😂

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

اینکه یسری از پدرا میان از لب دخترشون می‌بوسن یا حالا برعکس بچه رو از نظر تربیتی نابود میکنه یا یسری میان جلو بچه دعوا و بحث میکنن و باعث میشن بچه تو زندگیشون دخالت کنه چون دیگه بلده و روش باز شده یا به بچه ۵ ساله اجازه میدن تو تخت مامان و باباش بخوابه😐

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

اینکه یسری از پدرا میان از لب دخترشون می‌بوسن یا حالا برعکس بچه رو از نظر تربیتی نابود میکنه یا یسری ...

اره میگن نباید از لب بوسید. 

من تو سریال های ترکی هم که می‌دیدم بچه ها شون رو از زمانی که نوزاد بودن تو تخت جداگانه میزاشتن.  اصلا پیش خودشون نبود 

پسرم/😐🍼
ولی بچه دختر شیرینه

خب اون هم گوگولیه هم کلا آروم تر و لطیف تره ولی بلاخره  هر جور حساب کنی با اومدن بچه چه دختر و پسر زندگی تغییر می‌کنه و کلا معنای سابقو نداره ولی بازم بچه دختر از پسر بهتره 

بچه جان منظورمو نفهمیدی حرف نزن 

حاج خانم ی جور بگو کوچولو های جمع متوجه بشن آخه شما بزرگ جمعی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز