2777
2789

سلام

شب همگی بخیر

دخترم دوساله اس.ولی هیچی نمیگه.هرچی باهاش کار میکنم ....فایده ای نداشته

تنها کلماتی که میگه مَمَ؛بَبَ

ولی میدونین بیشتر چی منو می‌ترسونه

اینکه وقتی با عروسکش بازی میکنه باهاش مثلا صحبت میکنه لب میزنه انگار یه چیزی میگه ولی صدایی شنیده نمیشه

از لحاظ رفتار و هوش خیلی خوبه ماشاءالله 

حتی از دختر اولی ام هم بهتر کارهاشون انجام میده؛وسایلش رو مرتب میذاره سرجاش؛اشغال ببینه فورا میبره سطل آشغال و .....

ولی هیچی نمیگه

میشه راهنمایی ام کنین چیکار کنم 

گفتاردرمانی

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسر منم ۲۷ ماهشه، خیلی کم کلمه میگه، خیلی از کلمات جدید را فقط یکبار ازش میشنویم. کلماتی که استفاده میکنه محدوده. اما خیلی باهوشه و همه چی رو با یکبار دیدن یاد میگیره. همه حرفامونو متوجه میشه، بخاطر همین نگران نیستم

بخدا انگار تو خونه مایی بچه هاتم بچه های من کوچیکه ۲ ساله اس‌ خیلی کلمه های محدودی داره ماما بابا بیا داداش دَدَ عمع کاراش بجا و به موقعس مرتب و تمیز هر چی میگی گوش میده ولی بزرگه اصلا 

میترسم میگم نکنه خدای نکرده موردی داره

نترس پسر من تا دوسالگی اصلا حرف نزد بعد یه هویی یکماه بعد دوسالگیش شروع به حرف زدم کرد و تو سه سالگی روون عالی صحبت میکرد و با کلی کلمات قلمبه  تو خودت مادری میگی بچت باهوشه منظمه و ... پس جای نگرانی نیست حالا پیش یه روانشناس برو خیالت راحت شه

بیشتر حرف بزن باهاش،اونم موقع بازی،اصرار نکن تکرار کنه حرف میزنه،بچه من ۳ساله شه تازه جمله میگه،عجل ...

من خیلی باهاش صحبت میکنم؛قصه براش میخونم؛فقط گوش میده و لبخند میزنه؛بعد کتاب رو ازم میگیره و فقط لب میزنه؛ولی خب الکی نه ها؛معلومه که یه جاهایی مکث داره؛بعضی کلمات رو انگار میکشه؛ولی صدایی نداره

عزیزم پسر منم ۲۷ ماهشه، خیلی کم کلمه میگه، خیلی از کلمات جدید را فقط یکبار ازش میشنویم. کلماتی که اس ...

دقیقا

برای دختر منم دقیقا همینه؛خیلی باهوش و مرتب ولی سکوت مطلق

نترس پسر من تا دوسالگی اصلا حرف نزد بعد یه هویی یکماه بعد دوسالگیش شروع به حرف زدم کرد و تو سه سالگی ...

ببخشید پسر شما  در اون دوسالی شدکه  لبخوانی هم داشته باشه؟؟؟