2777
2789
عنوان

کسی تا حالا پیش دعا نویس رفته؟

567 بازدید | 18 پست

کیا اعتقاد به دعا نویس دارید یا طلسم و اینا تجربه هاتون رو بگید رفتید اونجا چجوری بود 

فقط کنجکاو شدم که این چیزا راسته یا نه 😁

ب درک 

من بالای 5 سال رفتم 

همشون دروغ میگن همیشه هم طلسم داری حتی باطل‌ش میکنه روز بعد بری دوباره میگه طلسم داری 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلییییی اعتقاد به دعا  و ف.ا.ل. قهوه دارم همیشه ام هرچی میگه واسم اتفاق میوفته هر دوماه یه بار میگیرم😁

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
میشه بیشتز توضیح بدین 

عزیزم من مشکل ازدواج داشتم جور نمیشد از 20 سالگي عمم پام. رو به دعانویس ها باز کرد تا 25 بیچاره شدم افسردگی گرفتم زندگیم رو هوا بود یه شب یه جایی خوندم کسی که سمت اینا بره خدا رهاش میکنه و به همونا واگذارش میکنه سمت خدا رفتم نماز میخونم قرآن میخونم خیلی حالم بهتره نسبت به اون زمان که دلم به 4 تا طلسم خوش بود 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
منم به قهوه خیلی اعتقاد دارم همیشه هم درست شده 

اره واسه منم همینطوریه

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃