2777
2789
عنوان

بچها نطر بدید دیگه😭

474 بازدید | 29 پست

سلام بچها نطر بدین توروخدا از دیشب چندبار تاپیک زدم کسی جواب نداد پاک کردم.میخام مبل فرش پرده خونم عوض کنم دیوار تی وی هم ماربل شیت بزنم با ترووال.چه رنگایی الان مد هستن برای مبلو فرش چی بخرم .ست قبلیم فیروزه ای سفید بودحتی اگه عکس هم دارین بفرستین مدلو زنگ میل فرش ماربل شیت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم گلم من یک عدد مجردم و همچنین دغدغه هایی ندارم خدا رو شکر 

😂😂یادمه موقع جهازمم همینجور بودم اخرش خاهرم انتخاب کرد رنگو مدلو کلا نمیتونم این چیزارو انتخاب کنم انگار

به خیلی چیزا بستگی داره، خودت چی دوست داری؟ بچه کوچیک داری یانه؟ خونت تاریکه یا نور داره؟ بزرگه یا کوچیکه؟ 

آلان رنگ روشن کرم و طلایی هست، رنگ تیره هم طوسی و یشمی هست

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
تو بازار برو ازنزدیک ببین چه رنگایی هست و دوس داری  رنگ های ابی و این چیزا نگیر  حالت پا ...

خودم توفکر طوسی کمرنگ بودم اما دیشب تاپیک قبلیم نوستن رنگ مرده سرد😔اخه نمیتونم الان بزم امتخاب کنم اولش قزار کاغذ دیواریامون عوض کنیم ماربل شیت بزنیم میگم اگه اونا رو طوسی بزنم مبل فرشم طوسی بزنم بد نمیشه

😂😂یادمه موقع جهازمم همینجور بودم اخرش خاهرم انتخاب کرد رنگو مدلو کلا نمیتونم این چیزارو انتخاب کنم ...

به نظرم بهتره به یه متخصصش مراجعه کنید اگه میخواید دکوراسیون منزل تون تغییر بدید .

به نظرم بهتره به یه متخصصش مراجعه کنید اگه میخواید دکوراسیون منزل تون تغییر بدید .

اون اومد اما از نظراش زیاد خوسم نیامد مثلا کاغذ دیواری میگفت سفید ساده بزن اما من شاین دویت دارم دویت دارم چیزی که اینبار می‌خوام بخرم به دل خودم بشینه نه سلیقه دیگران جهازمم سلیقه خاهرم بود مبلو فرش

اون اومد اما از نظراش زیاد خوسم نیامد مثلا کاغذ دیواری میگفت سفید ساده بزن اما من شاین دویت دارم دوی ...

پس با دل خودتون خرید کنید کاری به نظرات کاربرا نداشته باشید‌. سلایق متفاوته....

سه تا بچه کوچیک دارم.هال خونم کوچیکه۲۵متره.نوذش کم نیست خوبه

پس روشن نزن که پدرت در میاد، ضمنا با بچه کوچیک زمان مناسبی برای تغییر دکوراسیون نیست، الان وقت مداد دست گرفتن و رو همه چی کشیدنشونه، بهتره پولت را فعلا طلا بخری یا جایی سرمایه گذاری کنی، ولی اگه اصرار داری بهتره رنگ تیره بگیری

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
پس روشن نزن که پدرت در میاد، ضمنا با بچه کوچیک زمان مناسبی برای تغییر دکوراسیون نیست، الان وقت مداد ...

همه بچها که مثل هم نیستن عزیزم بچهای من اصلا عادت ندارن رو  درو دیوار خط بکشن الانم خونمون کاغذ دیواری روشنه دست نمیزنن بهش.تیره اصلا خوشم نمیاد با سلیقم جور نیست