بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خیلی چیزا بستگی داره، خودت چی دوست داری؟ بچه کوچیک داری یانه؟ خونت تاریکه یا نور داره؟ بزرگه یا کوچیکه؟
آلان رنگ روشن کرم و طلایی هست، رنگ تیره هم طوسی و یشمی هست
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
به نظرم بهتره به یه متخصصش مراجعه کنید اگه میخواید دکوراسیون منزل تون تغییر بدید .
اون اومد اما از نظراش زیاد خوسم نیامد مثلا کاغذ دیواری میگفت سفید ساده بزن اما من شاین دویت دارم دویت دارم چیزی که اینبار میخوام بخرم به دل خودم بشینه نه سلیقه دیگران جهازمم سلیقه خاهرم بود مبلو فرش
سه تا بچه کوچیک دارم.هال خونم کوچیکه۲۵متره.نوذش کم نیست خوبه
پس روشن نزن که پدرت در میاد، ضمنا با بچه کوچیک زمان مناسبی برای تغییر دکوراسیون نیست، الان وقت مداد دست گرفتن و رو همه چی کشیدنشونه، بهتره پولت را فعلا طلا بخری یا جایی سرمایه گذاری کنی، ولی اگه اصرار داری بهتره رنگ تیره بگیری
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
پس روشن نزن که پدرت در میاد، ضمنا با بچه کوچیک زمان مناسبی برای تغییر دکوراسیون نیست، الان وقت مداد ...
همه بچها که مثل هم نیستن عزیزم بچهای من اصلا عادت ندارن رو درو دیوار خط بکشن الانم خونمون کاغذ دیواری روشنه دست نمیزنن بهش.تیره اصلا خوشم نمیاد با سلیقم جور نیست