2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری شغلشونو از دست دادن

465 بازدید | 18 پست

من هفته ی ۱۴ بارداری هستم حدود ۵ ساله تو یه شرکت خصوصی کار میکنم محیط کارم و همکارام خیلی خوبن مثل یک خانواده هستیم خواهر دوقلومم اونجا ست باهم میرفتیم میومدیم بسیار محیط اروم و کم تنش و خوبیه حالا از بعد از عید دیگه مجبورم استعفا بدم هم خودم خیلی نازاحتم هم خواهرم چون اونم خیلی تنها میشه نه شرایط موندن دارم نه میتونم بیشتر ازین بمونم سر کار نشستن طولانی مدتم سخته برام 

از طرفی دولتی ام نیست که بخام چند ماه مرخصی بگیرم بعد دوباره برم هم از لحاظ مالی برام سخته هم عاطفی احساس میکنم به زودی افسرده میشم🥲 از روز اول که‌اومدم تو خونه خودم تا الان شاغل بودم اصلا به خانه دار بودن و خونه نشینی عادت ندارم 😢

دیگه تصمیم گرفتی شغل ارزشمند مادری رو انتخاب کنی

منم از دست دادم و هنوز بعد یکسال به خودم ندیدم که شروع کنم و البته افسردگی هم گرفتم ولی بعدش دیدم اگه الان برم ادامه کارم این لحظه هایی که بسرعت میگذرن رو از دست میدم و بعدا پشیمون میشم

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه تصمیم گرفتی شغل ارزشمند مادری رو انتخاب کنی منم از دست دادم و هنوز بعد یکسال به خودم ندیدم که ...

خیلی اولش سخته نه؟؟ 

منم با این حرفا خودمو اروم‌میکنم  میگم بلخره هر مادری باید از خودشو خواسته هاش برای بچه ش بگذره اینم اولین چیزیه که به خاطر بچه م ازش میگذرم

اره بچه م انشالله مرداد ماه به دنیا میاد

انشالله به سلامتی

پسر من یک ماهشه یه ساعت پیش وقت کردم صبحانه بخورم.

تا دوسال اول خیلی سخته بعدشم باید پیگیر رشد بچه و تربیتش باشی ببریش کلاس بیاریش پنج سالگی به بعد مهد و مدرسه و الانم که تا تقی به توقی میخوره کلاسارو آنلاین میکنن باید مادرا حاضر بشن تو مجازی 

شاغل بودن با بچه خیلی سخته

خیلی اولش سخته نه؟؟  منم با این حرفا خودمو اروم‌میکنم  میگم بلخره هر مادری باید از خودشو ...

اولش سخت نیست چون سرت شلوغه

بعدش که یکم بچه داری نرمال میشه واست بفکر کارت و روزای و خوش حس حال خوبش میوفتی و ممکنه همین باعث اقسردگی بشه بنظرم یه تایمی مشخص کن با خودت بگو اگه فلان  شرایط رو داشتم میرم ان شا الله 

من حتی نمیتونستم عکسای مربوط به کار و وسایلش رو نگاه کنم چون فقط اشک میریختم

الان حالم خوبه منتظرم نینی رو از شیر بگیرم کم کم شروع میکنم ان شا الله 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

داشتم دنبال یه همدرد می‌گشتم این تاپیک دیدم...

منم از مجردی کار کردم نه یجای ثابت جاهای مختلف تقریبا ۶ سال .... درآمد خوبی م داشتم... دیگه بعد بارداری شرایط ش نیست برم ... دخترم تیر به دنیا میاد همش میگم ب دنیا بیاد براش پرستار بگیرم دوباره برم سرکار ولی نمیدونم طاقت دارم یا نه....

همسرم واقعا هوامو داره مثلا میریم بیرون حواسش هست به چیزی که نگاه میکنم تا بخره . ولی رو پای خودت بودن کجا این کجا...

از ظهر تا حالا سر این موضوع اشکام بند نمیاد...همسرمم انقد ناراحت شد که میگه داری با این رفتارت میگی من کم میذارم واست ... واقعا اینجوری نیست ولی واقعا برام سخته رعایت کنم تو خرج کردن...خب پول تو جیبی که اندازه حقوق کارم نمیشه... از طرفی نمیشه توقع داشته باشم همون قدر که حقوقم بود پول تو جیبی بگیرم

حالا خرج خونه م که هست...

هوووووووووووف... همش میگم کاش شرایط یجوری بشه کاری مناسب شرایطم پیدا شه هم مادر باشم هم شاغل

داشتم دنبال یه همدرد می‌گشتم این تاپیک دیدم... منم از مجردی کار کردم نه یجای ثابت جاهای مختلف تقریب ...

منم الان دوماهه نمیرم الان ماه هفتمم بچه ی من مرداد انشالله دنیا میاد ولی این روزا خیلی سخت و دیر داره برام میگذره 😢😢 

چه میشه کرد بازم شکر 

منم الان دوماهه نمیرم الان ماه هفتمم بچه ی من مرداد انشالله دنیا میاد ولی این روزا خیلی سخت و دیر دا ...

رفته رفته سخت تر میشه ولی خب بچه که بیاد فکر نکنم دیگه زیاد فکرمون درگیر این باشه...

شما تهرانی؟ کجا زایمان می‌کنی 

من خیلی میترسم کارم رو از دست بدم. امروز فهمیدم باردارم. و چهارشنبه بهم گفتند که تیم و مدیرم رو عوض کردند اصلا نمیدونم چی قراره پیش بیاد😔 خیلی اوضاع روحیم به هم ریخته است.

من خیلی میترسم کارم رو از دست بدم. امروز فهمیدم باردارم. و چهارشنبه بهم گفتند که تیم و مدیرم رو عوض ...

عزیزم منم دقیقا همین حالتارو داشتم ولی مادر بودن به همه چی میارزه الان وقتی به دخترم نگاه میکنم خدارو هزار بار به خاطر بودنش شکر میکنم