2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من خودشون خریده بودن منم گفتم خوشم نمیاد بازم گرفتن‌

بنظرم سلیقه عروس باشه خیلی بهتره

امضامو بخونید😊                    ای دی چنل کنکوریمون https://t.me/konkoorrplus          اگه دانش آموزی رو می‌شناسید که از لحاظ مالی اوکی نیستن لطفا معرفی کنید تا مشاوره ایشون رو بصورت رایگان به عهده بگیرم اکه معرفی کنید ثواب بزرگی کردید:)    اگرم کسی رو می‌شناسید که نمیتونه هزینه های میلیونی کنه باز هم اطلاع بدید:) و توی این کار خدا پسندانه سهیم باشید.  سوالی داشتید توی تاپیکام‌ بپرسید یا توی ایدی‌ ادمین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم:)

فقط  عروس خانوم این حرفو از من داشته باش هیچوقت کم توقع و کم خواه و قانع نباشین که چندسال بعد میفهمین چی گفتم زنی که خرج نداره ارج نداره 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

چشم

اولویت خودت باش و برای خودت خرج کن و به خودت احترام بزار  ما دهه شصتیا به خودمون ظلم و کوتاهی کردیم یه مشت مرد پرو و خودخواه بار اوردیم 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

اولویت خودت باش و برای خودت خرج کن و به خودت احترام بزار  ما دهه شصتیا به خودمون ظلم و کوتاهی ک ...

خواهر توی دوران نامزدی عیدی میارن؟ چشم تلاش میکنم درست رفتار کنم 

خواهر توی دوران نامزدی عیدی میارن؟ چشم تلاش میکنم درست رفتار کنم 

بله . انشاالله خوشبخت بشی