2777
2789

من بعد مریضی خواهرم قبل اون خیلی امید داشتم ولی الان ن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد مریضی خواهرم قبل اون خیلی امید داشتم ولی الان ن

عزیزم خوبی؟

من چندجا دیدم تاپیک میزنی و از خواهرت حرف میزنی

درسته که ایشون بیماره و واقعا هم سخته

ولی بپذیر عزیزم، زندگی سخت و مشکله، مشکلات زیادی داره

اگه همیشه بخوای به یادش باشی و ازش حرف بزنی هیچوقت نمیتونی زندگی خوبی داشته باشی

روانت به هم میریزه، اشفته میشی، عمرت میگذره و هیچی به هیچی

اگه تو هم با خودت اینجوری کنی دونفر از زندگی ساقط شدن، حداقل تو بجای اون زندگی کن، خوش باش، باورکن خودشم اینجوری بیشتر دوس داره نه اینکه تو همیشه ناراحت و افسرده ش باشی

عزیزم بپذیر و انقدر راجع بهش حرف نزن، گذر کن از این مرحله تا هم خودت به ارامش برسی هم خواهرت و پدرمادرت

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
عزیزم خوبی؟ من چندجا دیدم تاپیک میزنی و از خواهرت حرف میزنی درسته که ایشون بیماره و واقعا هم سخته ...

نمیشه، مسکلم فقط مریضی خواهرم نیست، امید من ب زندگی خواهرم بود.

ازدواج کار شاخی نیست ولی ادم برای اینکه تنها نمونه ازدواج میکنه و بچه دار میشه. من نمبتوم حتی ازدواج کنم، از پدرم بدترین خیانت‌ها رو دیدم. خواهرم از ده سال پیش برام مادردبود پدربود خواهر بود، من همه کسم رو از دست میدم. 

فرض کن توی زندگیت تنها امیدت رو از دست بدی، میتونی زندگی کنی؟ یه شبه کل خانواده‌ات رو از دست بدی دور ازجون. چه حالی میشی وقتی بعد کلی سختی چند روز نفس راحت میکشی  و یهو همه چی بدتر میشه؟ 

من همیشه میگم خدایا بلایی ک سر من اوردی سر دشمنم نیار.

نمیدونی چه‌قدر سختی و مصیبت کشیدم. دلخوشی من توی زندگی فقط قدم زدن با خواهرم بود.

گفتم توی امضام کسی رو ندارم. از وقتی حال خواهرم بد شد اومدم اینجا حرف بزنم.

من تاپیکی نزدم، تاپبکی هم زده باشم درخواست دعا کردم و قفل بوده.چتدجا هم کسایی ک بخاطر مشکل کوچیکی ک داشتن و میخواستن از زندگی دل ببرن و خسته بودن نوشتم تا بدونن بدتر از خودشونم هست. 

اگر حرفی زدم برای درددل بود نه چیز دیگه‌ کسی ک درد کشیده درد و میفهمه! 

شما خودت مشکل داشته باشی ک نتونی حلش کنی و همه درها ب روت بسته باشه، دلت نمیخواد حرف بزنی؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!