2777
2789
عنوان

کسی شیفتینگ کردهههههههههههههههههههههههههههههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 63 پست
چه راه حل خوبی😌😂😂 فکر کن یه دبیر خوشگل هم بذاری واسه تدریس اون درسه😂😂😂😂

دقیقا همینش خوبه

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
ببین من خیلییی سعی می‌کردم ولی هیچوقت نمیشد ی مدت مدیتیشن کردم ک سخت بود حمام با نمک اینا داشت بعد ا ...

منم چون بوی خیار قوی تر بود از روی مسخره بازی گفتم بوی خیار شاید بخندی ولی دقیقا انگار تلپ افتادم جایی ک میخام ولی انگار خودمم ک خواب بودم میدیدم یهو سبک شدم زود پاشدم نشستم از اون موقع دیگه خدافظی کردم با این کارا

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خوب ازش اطلاعات جمع کن یه نصفه روز وقتتو بذار سرش بعدا شرو کن

اینقدر تایم نمیتونم بذارم 😂

مثلا هر روز یه مقدار از مطالبش رو میخونم

بعد اگه موقع خواب انجامش بدم و شیفت بشم 

بقیه منو چطور میبینن؟ کاری که نمیکنم؟😂

عه چرا؟ شیفت شدی دیگه! پس چرا ولش کردی؟

الان ب نظر تو جالبه ولی من واقعا ترسیدم از ی طرفم خودمم میدیم ک خوابم جایی ام ک بود خیلی چندش بود  

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
عجب😂

اگه دوست داری انجام بده ولی میگن زیاد غرق بشی آدم دیوونه میشه و معتاد میشه ب نظرم توام مدیتیشن انجام بده بعد از گروه ها کمک بگیر 

شنیدم اونایی که انجام دادن میگن اینکارو نکنین چون هرموقع چشماشون میبندن موجودات ترسناک میبینن!

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
دقیق نمیدونم ولی طول کشید 

تلگرام ی گروه بود کیوت اینا داشت اسمش خیلی دقیق توضیح می‌داد اگه خواستی پیدا میکنم میفرستم واست 

اینقدر تایم نمیتونم بذارم 😂 مثلا هر روز یه مقدار از مطالبش رو میخونم بعد اگه موقع خواب انجامش بدم ...

ن بابا

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)