drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6138 عنوان خانوما بیاین 97 بازدید | 13 پست یکی از آشناها ماهی دوبار میان حالا ما سالی یکبارم نمیریم خوشمون نمیاد از رفت امدشون ولی اونا اصلا بعضی وقتام جوابشون میکنیم که مثلا سرما خوردیم یا چیزی باز میان بنظرتون چیکار کنیم که دیگه نیان؟؟ فارغ التحصیل هاگوارتز 1402/11/21 | 12:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانیالی عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1116 برای اینا نمیتونی کاری کنی با زبون بی زبونی داری میگی سرما خوردم نیاید پامیشن میان ما فراموش میکنیم که قبلا کی بودیم!؟
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6138 برای اینا نمیتونی کاری کنی با زبون بی زبونی داری میگی سرما خوردم نیاید پامیشن میان ده صبح میان تا غروب میشینن فارغ التحصیل هاگوارتز
مریم۲۲۲۲۳۳ عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2226 تلفنشون جواب ندین منو توی تاپیک های قانون جذب و حاجتروایی، تگ کتین
مانیالی عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1116 ده صبح میان تا غروب میشینن بهشون بگو خونه نیستم یا حموم بودم یا آهنگ داشتم گوش میدادم چرا بعضی از مردم مثل کنه میچسبن به آدم برام سواله؟ 😐خونه اون طرف شاید اصلا دوست نداره مهمون بیاد و بره ما فراموش میکنیم که قبلا کی بودیم!؟
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6138 تلفنشون جواب ندین به بابام زنگ میزنن اون جواب میده فارغ التحصیل هاگوارتز
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6138 بهشون بگو خونه نیستم یا حموم بودم یا آهنگ داشتم گوش میدادم چرا بعضی از مردم مثل کنه میچسبن به ... ب من بود که در باز نمیکردم حالا خانمه انقد انرژی منفی برام داره هروقت میان یا سر درد میگیرم یا بدن درد ذکری راه حالی چیزی ندارین بکین بخونم نیان فارغ التحصیل هاگوارتز
مانیالی عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1116 ب من بود که در باز نمیکردم حالا خانمه انقد انرژی منفی برام داره هروقت میان یا سر درد میگیرم یا بدن د ... دعا تو خونه برات ننوشتن و بذارن چون من مامانم هر موقعه یه آدم میاد خونمون و سردرد میگیره مامانم میگه یا دعا نوشته یا چشم زده که واقعا حقیقت هم داره ما فراموش میکنیم که قبلا کی بودیم!؟
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6138 دعا تو خونه برات ننوشتن و بذارن چون من مامانم هر موقعه یه آدم میاد خونمون و سردرد میگیره مامانم میگه ... چشمش که شوره ولی دعا نمیدونم اصلا خوش برخوردم نیست با من احوالپرسیم نمیکنه باهام معلومه تو چشمشم ولی باز میان فارغ التحصیل هاگوارتز
مانیالی عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1116 چشمش که شوره ولی دعا نمیدونم اصلا خوش برخوردم نیست با من احوالپرسیم نمیکنه باهام معلومه تو چشم ... یا امام هر موقعه که میرن خونتو بگرد ببین دعا گذاشته یا نه زیر بالشت و مبل و اینا الانم که نزدیک عید و تمیز کاری میتونی ببینی دعا گذاشتن یا نه ما فراموش میکنیم که قبلا کی بودیم!؟
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6138 یا امام هر موقعه که میرن خونتو بگرد ببین دعا گذاشته یا نه زیر بالشت و مبل و اینا الانم که نزدیک عید ... مشکل من اینه دیگه نیاد 😭 فارغ التحصیل هاگوارتز
مانیالی عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1116 مشکل من اینه دیگه نیاد 😭 بهشون زنگ بزن بگو نیاید من کار دارم و نمیتونم به خانوادتم بگو که اگه به اونا زنگ زدن اوناهم جواب ندن ما فراموش میکنیم که قبلا کی بودیم!؟
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6138 بهشون زنگ بزن بگو نیاید من کار دارم و نمیتونم به خانوادتم بگو که اگه به اونا زنگ زدن اوناهم جواب ندن الان بگن نیان هفته بعد صدرصده بدون زنگ 😐 فارغ التحصیل هاگوارتز
مانیالی عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1116 الان بگن نیان هفته بعد صدرصده بدون زنگ 😐 عجب کنه هایی هستن اینا 😶باید تو صورتشون نگاه کنی بگی من از مهمون خوشم نمیاد لطفا مثل چی کلتون رو نندازید بیاید خونمون ما فراموش میکنیم که قبلا کی بودیم!؟