2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت سطحی نگری یا مثل هم هستید

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

خودم سطحی نگر  بعضی چیزا واقعا  برام مهم نیست  و راحت رد میشم

ببین آدمای تحلیل گر معمولا آدمای موفقی هستن و تو خرج و مخارج ،چه مالی و چه احساسی دیسیپلین خاصی دارن 

و رفتارای شما رو چه خوب و چه بد زیر ذره بین میزارن، هم خوبه هم بد 

خوب ازین جهت ک خوبیایی ک شلید هیچکس نبینه رو اینا میبینن، بد ازین جهت ک کوچکترین اشتباه هم به چشمشون میاد، و سخت ترین چیزش اینه ک همه چیو با منطق خودشون میسنجن ،

مثلا اگ شما کاری کنی ک قصد و قرضی نداری، نمیاد بگه شاید منظور نداره، از دید خودش و نگاه خودش میبینه و تحلیل میکنه!! و شما مدام محبوری محتاطانه عمل کنی مبادا ناراحت شه یا سوبرداشت پیش بیاد!

همه ی آدما خوبی ها و بدیهایی دارن ، و هرکس با دیگری متفاوته، مثلا من اگه طرف این اخلاقو داشته باشه برام قابل تحمل تر از کسیه ک با دهن باز غذا میخوره یا شکاکه 

باید ببینی خودت چی میخوای

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

ببین آدمای تحلیل گر معمولا آدمای موفقی هستن و تو خرج و مخارج ،چه مالی و چه احساسی دیسیپلین خاصی دارن ...

من خیلی لارجم  خیلی   هم  با خودم  هم با دیگران  یعنی رو رفتار سختگیری ندارم  خودمم  خیلی جاها  اصلا منظور  ندارم  

من همیشه باید  مراقب کارام باشم  واسه  من  مثل  اون شدن خیلی سخته 

یعنی میتونی بپذیری  این شخصیتو

هعی😶