2777
2789

بی بی چک برام بفرست منم رفتم داروخونه گفتم ی بی بی چک خوب بهم بدین و براش فرستادم

الان زنگ زد گفت چرا بی بی چک اینجوری بوده و قطره چکان نداشته، من همیشه قطره چکونی استفاده کردم و... 

بنظرتون امکان داره جوابش کاذب باشه؟ 

گفت مثبت بوده 

ولی میگفت ادرارم (معذرت میخوام) کم بوده برای این مدل تست فکر کردم قطره چکونیه ادرار کم ریختم تو ضرف ولی بعد تست و باز کردم از اونای بوده ک باید عمودی تا یه قسمت از تست و بزاری تو ادرار و من چون ادرارم کم بوده ی بار این طرف تست و بعد طرف دیگه شو گذاشته م تو ادرار و جوابم مثبت شده

الان دو دله بنظرتون ب جواب اعتماد کنه؟؟؟ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلشم بکنه داخل ادرار الکی دوخط نمیفته. مبارکه 

ممنونم 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃