2777
2789

من یه گره ای تو زندگیم هست و خیلی بابتش نذر و نیاز کردم 

شب تولد امام جواد یس خوندم هدیه کردم بهشون حالا یادم نیست به امام جواد هدیه کردم یا امام رضا شبش خواب دیدم تو حرم امام رضا دارم یس میخونم 

دوباره نذر نمک کردم یادم نیست برای کی فقط تعداد یادمه ،چند شب بعد دیدم دارم پایین یه منبر خیلی بلندی که میدونستم برای امام زمانه بسته های نمک میچینم

شب شهادت امام کاظم حرم امام رضا بودم ، نماز حاجتشونو خوندم پریشب یه خوابی راجع به اون موضوغ دیدم و اسم موسی بن جعفر تو خواب اومد همین شبی که خوابی دیدم قبل از خواب امام علی و قسم دادم نشونه بفرست برام

چون بهش فک کردی خوابشو دیدی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید زیاد به خواسته و نذر و نیازت فکر میکنی 

اگرچه این خواب ها حس خوبی به آدم میده و آدم رو امیدوار میکنه ، پس این حس خوب و با خودت نگه دار و به این فکر کن که خواسته ات اجابت میشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

عزیز جان دعا و اینا برا آرامش روح و اینا خوبه. ولی بهتر نیست دنبال روش های باز کردن گره ت. از طریق واقعیش باشی؟ با چند نفر مطرح کن. کامل توضیح بده. بلاخره. چند نفر چنتا راه نشونت میدن که بدردت میخوره

فكرت كه درگيره

به نظرم اين خوابهام يعنى نشونه كه حاجتت و خواسته هاتو شنيدن  ،ولى شايد حاجتت به صلاحت نيست

يا به صلاحته ولى طول مى كشه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
عزیز جان دعا و اینا برا آرامش روح و اینا خوبه. ولی بهتر نیست دنبال روش های باز کردن گره ت. از طریق و ...

من همه ی تلاشمم کردم همه ی تلاشم حتی بیشتر از توانم

بقیش به خدا بستگی داره