2777
2789
عنوان

سوسک توروخدا بیایین راه حل بگین

278 بازدید | 29 پست

از دیشب تا به حالا نخوابیدم از ترس سوسک 

دوستان حدود یه سال پیش خونمون سوسک داشت که اسپری کامن رو با خمیر امحا زدیم یه هفته خونه نبودیم اومدیم قشنگ جسد سوسک ها ریخته بودن 

بعد شش ماه پیش من دو سه تا ریز دیدم ولی توجهی نکردم به هوای اینکه تابستونه و از بیرون میاد دیشب رفتم اشپزخونه چراغ و روشن کردم شش هفت تا سوسک گنده دیدم تازه زیر عسلی مبلمون هم هست دارم دیوونه میشم چیکار کنم ریشه اش از بین بره ؟؟؟؟ 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید وسایلتو جمع کنی کامل سم پاشی کنی 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

کل خونه حتی اتاق خواب هارو سم قوی بزنید، یه هفته برید سفر

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

نباید بیخیال میشدی باید دوماه یکبار سم بزنی منم تمین مشکلو داشتم سم آبکی گرفتم باآب قاطی کردم هردوماه زدم به آشپزخونه پودری هم زدم

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
نه طبقیه دومیم  سوسک های آلمانی هستن ولی بزرگن 😬😬😬🤮🤮

اونا دیگه بزرگاش ببین خیلی جدی بگیر توباید هر 10روز سمپاشی کنی تا اوناکه توتخم هستن درمیارن بمیرن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️