2777
2789
عنوان

سوسک توروخدا بیایین راه حل بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست
من اسپری کامن و امحا رو تکرار نکردم میگم شاید بخاطر اونه ه بچه هاش از تخم دراومدن 

صد درصد بچه هاش درامدن 1ماه یاهم 2ماه مرتب باید هر 10روز سم پاشی کنی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دونه از سوسکا رو بگیر ببر سم فروشی تا سم مناسبش رو بهت بدن بعد بیا کل درزهای خونه و کل کابینتها رو سم پاشی کن.خیییلی زحمت داره من کردم قبلا باید کل خونه رو مثل اسباب کشی خالی کنی چون سم خطرناکه وسایل باید ممع بشه خصوصا اشپزخونه رو تخلیه کن .با خونه تکونی عیدت یکیش کن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
یه دونه از سوسکا رو بگیر ببر سم فروشی تا سم مناسبش رو بهت بدن بعد بیا کل درزهای خونه و کل کابینتها ر ...

بگیرم؟ من سوسک میبینم میترسسم حتی بکشمش بعد بگیرم یه فوبیای شدید نسبت به پروانه و سوسک دارم 🫠

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

بگیرم؟ من سوسک میبینم میترسسم حتی بکشمش بعد بگیرم یه فوبیای شدید نسبت به پروانه و سوسک دارم 🫠

یعنی یه سوسک مرده هم نیست توخونه؟خوب با دمپایی بزن توکله یکیشون 😄

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
وای میترسم بپره رو خودم ، سوسک و میبینم ولی میترسم بکشمش 😶

نه بابا پرنده که نیست.من راحت میکشم با اینکه هم چندشم میشه شدیییید هم میترسم

خب بال داره 😐 وای من پروانه میبینم غش میکنم سوسک بدتر از اونه 

بالش در اون حد نیست یه متر بپره بالا بیفته رو شما😄

وای میترسم بپره رو خودم ، سوسک و میبینم ولی میترسم بکشمش 😶

اینا نمیپره ما داعم سم پاشی کردیم داعم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه سم هست سم هتلی

از اونا باید بگیرید 

بعد طریقه استفادشو کامل براتون توضیح میده فروشنده

از سوسکای فاضلاب راحت شید بعد اینایی که بیرون موندن با حشره کش بکش

منم وحشت دارم اگه این تعداد سوسک ببینم اصلا نمیمونم تو خونه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

الکی پول سم ندین

خودتون هم مسموم میشین

باید ببینین از کجا میان و راهشونو ببندین

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

دوستان رفتم سوسک کش قهرمان گرفتم 

بوی شدید بنزین و نفت میده یکم خورد به دستم روغنیه 

خدا بیامرزه پدر هر کیرو که اینو اختراع کرده یعنی واقعا عالیه من مستقیم اسپری کردم رو سوسک قشنگ سر شدن ریختن بیرون مردن بعد اونایی هم که بزرگ بودن تا صبح ضعیف شده و مرده بودن ، تمام سوسک های زنده رو کشته 

تمام کپسول سوسک هم ریخت بیرون بعد دوستان توصیه می کنم اولا از این محصول که استفاده کردین تمام کابینت ها رو بریزین بیرون بشورین تمیز تا تخم های سوسک هم بریزه بیرون تخم هاش شبیه دونه ی فلفل سیاه هست 

دوما واسه مطمن تر شدن دو باره بعد دوماه تکرارش کنین بره (من فعلا دو روزه زدم)

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤