2777
2789
عنوان

شب زندە داری😐

488 بازدید | 54 پست

من واقعا یە مدتە شبا نمیخوابم،یە از خدا بیخبری یە تاپیک گذاشت درمورد ناصر جنی و اینا،از اونموقع ترسیدم،چند شب بە مامانم گفتم بیاد پیشم بخوابە،دیگە روم نمیشە،ولی واقعا جرات ندارم بخوابم،دیگە انقد تایم خوابم بهم خوردە کە بیخودی بدن درد میگیرم...از اونور هم چون تا هوا روشن نشە خوابم نمیبرە،ظهر بیدار میشم و بە کارام نمیرسم،شدیدا تنبل شدم و کل شبانە روزم مختل شدە و عملا سە چهار ساعت وقت مفید دارم...خیلی ناراحتم و روحیەم خراب شدە ،حتی نمیتونم تنها برم دستشویی یا جایی.حتما باید یکی همرام بیاد ،تجربە مشابە داشتین؟؟یە چیزی بهم بگین کمکم کنە🥺

آیت الکرسی بخوون شبا با چهار قل وقتی میری توجات  صلوات بفرستید یواش یواش خابت میگیره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی از روحیت خبر داری چرا اینجور تایپیک ها رو میخونی؟

چند سال بود دوری میکردم از این چیزا.نمیدونم ایندفە رو‌چرااا خوندم..اصلا وحشتش قابل تصور نبود یخصوص کە میگفت واقعی هم بودە...دیگە خیلی حالم بد شدە

آیت الکرسی بخوون شبا با چهار قل وقتی میری توجات  صلوات بفرستید یواش یواش خابت میگیره

میخونم...زیاد میخونم..میگم الان جنە میفهمە من قران میخونم،خوشش نمیاد منو میزنە😔شاید بنظرتون خندەدار بیاد ولی من واقعا میترسم.خیلی بە آغوش کسی احتیاج دارم.میترسم از تنهایی خوابیدن

چند سال بود دوری میکردم از این چیزا.نمیدونم ایندفە رو‌چرااا خوندم..اصلا وحشتش قابل تصور نبود یخصوص ک ...

هی با خودت بگو اون تایپیک دروغ بوده امکان نداره همچین اتفاقی بی افته قبول کن با تمام وجودت که دروغ بوده

باورم نمیشه ، چرا انقدر خودتو اذیت میکنی؟ جن با تو چیکار داره عزیزم؟ اونا عالم خودشونو دارن نه قرار هست نه اجازه دارن نه تواناییش رو دارن به عالم ما نفوذ کنن.شما داری زندگیتو میکنی اوناام زندگیشونو.این همه مخلوقات متنوع خدا....اگه قرار باشه به این راحتیا بتونن به هم اسیب برسونن و مزاحم هم بشن که سنگ رو سنگ بند نمیشه.اینا رو کسی داره بهت میگه که از این موجودات و عالمشون کلی اطلاعات داره.پس الکی خودتو به زحمت و رنچ دچار نکن به جسم وروحت آسیب نزن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
میخونم...زیاد میخونم..میگم الان جنە میفهمە من قران میخونم،خوشش نمیاد منو میزنە😔شاید بنظرتون خندەدار ...

درکت میکنم بالاسرت قرآن بزار 

سعی کن فراموش کنی همه چیزو آروم کن خودتو 

بگو همشون ک بد نیستن خوبش هم داریم بعدشم باهاشون کاری نداشته باشی سراغت نمیان اونا دنیا خودشونو دارن و...

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖